Της Πολιτικής το #… Γράφει ο Σταύρος Βλαχόπουλος

38
  • Να μιλάνε για αναθέσεις αυτοί που τις είχαν και τις απολάμβαναν ως ψωμοτύρι, πάει πολύ…
  • Άμεση ήταν η παρέμβαση του Βουλευτή Ξάνθης της ΝΔ Σπ. Τσιλιγγίρη, στις καταστροφές που προκάλεσε η κακοκαιρία σε καλλιέργειες της Ξάνθης

Να μιλάνε για αναθέσεις αυτοί που τις είχαν και τις απολάμβαναν ως ψωμοτύρι, πάει πολύ…

  Τέρμα στις λαμογιές, τέρμα στις αναθέσεις, τέρμα στο να λειτουργούν οι αυτοδιοικητικοί όπως λειτουργούσαν. Αυτά και άλλα πολλά καλούδια ακούμε τις τελευταίες ημέρες από ανθρώπους που απολάμβαναν τις αναθέσεις σαν ψωμοτύρι, από φορείς της Ξάνθης. «Στο σπίτι του κρεμασμένου» λέει ο λαός, «δε μιλάνε για σχοινί».

  Το ερώτημα βέβαια το δικό μας είναι, το γιατί μέχρι σήμερα δεν είδαμε να γίνεται κάποια αναφορά περί αναθέσεων στην Αντιπεριφέρεια Ξάνθης, στο Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης, στο ΕΒΕ Ξάνθης και πάει λέγοντας… Και φυσικά ποτέ δεν θα σταθούμε εμπόδιο στην οικονομική ευτυχία κάποιων, όμως δεν θα ανεχόμαστε, όπως και τόσα χρόνια δεν το πράξαμε, οι ευνοημένοι να κρίνουν όλους τους υπόλοιπους, εκτός από τους εαυτούς τους, αλλά και από αυτούς που τους τροφοδοτούν.

fonitisxanthis.gr

Διαβάστε περισσότερα στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας μας, που μπορείτε να την βρείτε στα περίπτερα ή να εγγραφείτε συνδρομητές.


Άμεση ήταν η παρέμβαση του Βουλευτή Ξάνθης της ΝΔ Σπ. Τσιλιγγίρη, στις καταστροφές που προκάλεσε η κακοκαιρία σε καλλιέργειες της Ξάνθης

  Μπορεί να μην ορκίστηκε ως Βουλευτής ο εκλεγμένος Σπύρος Τσιλιγγίρης, όμως έδειξε από την αρχή πως εφάρμοσε άμεσα το «σηκώνουμε τα μανίκια και εργαζόμαστε για να πάμε την Ξάνθη και τη χώρα μπροστά».

  Όπως αρμόζει σε έναν προσγειωμένο άνθρωπο, ο οποίος δεν λειτούργησε ποτέ κατά την λογική του αρπακόλλα ή τη λογική του να δημιουργούμε ανούσιες εντυπώσεις, ο Σπύρος Τσιλιγγίρης ενημερώθηκε από αγρότες της περιοχής μας, οι οποίοι είδαν τις καλλιέργειές τους να παθαίνουν ζημιές από την κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή, έσπευσε επί τόπου για να δει από κοντά τις καλλιέργειες και επικοινώνησε στη συνέχεια με τον αρμόδιο Υπουργό Μάκη Βορίδη, ζητώντας του να συναντηθούν προκειμένου να συζητηθούν τα προβλήματα των αγροτών, όπως και έγινε.

  Το ραντεβού συμφωνήθηκε για τη Δευτέρα στο γραφείο του Υπουργού, ενώ την ίδια χρονική στιγμή, ο νέος Υπουργός Μάκης Βορίδης, ζήτησε την άμεση καταγραφή των ζημιών από τον ΕΛΓΑ, προκειμένου να αποδοθούν άμεσα οι αποζημιώσεις.

fonitisxanthis.gr

Διαβάστε περισσότερα στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας μας, που μπορείτε να την βρείτε στα περίπτερα ή να εγγραφείτε συνδρομητές.

Εδώ Γράφετε τα σχόλια σας