Της Πολιτικής το #… Γράφει ο Σταύρος Βλαχόπουλος

2

  • Απάντηση μεγαλονοήμονα Δημάρχου για την αποκαθήλωση του Χριστού από το Ρολόι της Πλατείας: «Ξεκόλλησε κρίκος και το κατεβάσαμε για να κολληθεί και το επανατοποθετήσαμε»… Απάντηση των μικρονοημόνων: «Για έναν κρίκο δεν μετακινείται μια τόσο μεγάλη κατασκευή, αλλά συγκολλείται επιτόπου»
  • Τελικά στον συνδυασμό του Σάββα Μελισσόπουλου ποιοι κάνουν κουμάντο;;; Ο ίδιος ή οι πρωτοκλασάτοι;;;

Απάντηση μεγαλονοήμονα Δημάρχου για την αποκαθήλωση του Χριστού από το Ρολόι της Πλατείας: «Ξεκόλλησε κρίκος και το κατεβάσαμε για να κολληθεί και το επανατοποθετήσαμε»

Απάντηση των μικρονοημόνων: «Για έναν κρίκο δεν μετακινείται μια τόσο μεγάλη κατασκευή, αλλά συγκολλείται επιτόπου»

  Μετά από τόσες ημέρες σιωπής, ο Μπάμπης Δημαρχόπουλος, Δήμαρχος Ξάνθης, επιτέλους μίλησε για το θέμα της αποκαθήλωσης του Χριστού και αιτιολόγησε αυτήν την κίνηση, λέγοντας πως είχε ξεκολλήσει ένας κρίκος και έπρεπε να κολληθεί, γι’ αυτό οι εργαζόμενοι του Δήμου, έβγαλαν για λίγες ώρες τον Χριστό από το Ρολόι και τον επανατοποθέτησαν.

  Αν ήμασταν μαθητούδια σε κάποια τάξη στην οποία δίδασκε ο κύριος Δημαρχόπουλος, ίσως και να δεχόμασταν αυτήν την εκδοχή, αλλά δυστυχώς για τον ίδιο, δεν μπορεί να μας πείσει. Και λέμε πως δεν μπορεί να μας πείσει, γιατί δεν είναι δυνατόν να μετακινείται μια τόσο μεγάλη κατασκευή, για να κολληθεί ένας κρίκος, ο οποίος είχε ξεκολλήσει (;). Θα μπορούσαν οι εργαζόμενοι του Δήμου, να ανεβάσουν επάνω στο ρολόι την ηλεκτροκόλληση που είναι ένα πολύ μικρό εργαλείο και να κολλήσουν επιτόπου τον κρίκο.

fonitisxanthis.gr

Διαβάστε περισσότερα στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας μας, που μπορείτε να την βρείτε στα περίπτερα ή να εγγραφείτε συνδρομητές.


Τελικά στον συνδυασμό του Σάββα Μελισσόπουλου ποιοι κάνουν κουμάντο;;; Ο ίδιος ή οι πρωτοκλασάτοι;;;

  Παρακολουθώντας την ειδησεογραφία σε καθημερινό επίπεδο, διαπιστώνω, ειδικά από τα μέσα ενημέρωσης που ανακάλυψαν τώρα τελευταία τον Σάββα Μελισσόπουλο και την παράταξή του, πως εμφανίζονται κάποιοι Μελισσοπουλικότεροι του Μελισσόπουλου και αναρωτιέμαι, αν τελικά στον συνδυασμό του Σάββα κάνει κουμάντο ως αρχηγός παράταξης ο ίδιος ή αν κάνουν οι πρωτοκλασάτοι του συνδυασμού. Γιατί, μπορεί σε μια παράταξη να υπάρχει συλλογικότητα και τα μέλη της να έχουν αναλάβει διαφορετικούς τομείς, όμως το να διαφαίνεται ξεκάθαρα πως κάποιοι θέλουν να προβάλλονται ως αυτοί που κάνουν κουμάντο σε έναν συνδυασμό και όχι ο αρχηγός, εγείρει πολλούς προβληματισμούς.

fonitisxanthis.gr

Διαβάστε περισσότερα στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας μας, που μπορείτε να την βρείτε στα περίπτερα ή να εγγραφείτε συνδρομητές.

Εδώ Γράφετε τα σχόλια σας