Συνέντευξη της υποψήφιας Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου

1


  1. Μετά από μια σημαντική πορεία στο εθνικό κοινοβούλιο τι σας έκανε να πάρετε την απόφαση να είστε υποψήφια στις Ευρωεκλογές;

Οι ευρωπαϊκές εκλογές γίνονται σε μια κρίσιμη συγκυρία και για την Ευρώπη και για την Ελλάδα. Θα δοθεί μια καίρια και δύσκολη μάχη για να διατηρήσουμε τις κοινές αρχές και αξίες μας, ειδικά τώρα, που η Ευρώπη εξέρχεται μιας μεγάλης κρίσης και αντιμετωπίζει τις μεγαλύτερες προκλήσεις. Βέβαια, θα δοθεί και μια μάχη ώστε να σηματοδοτήσουμε ότι ήρθε η ώρα της πολιτικής αλλαγής στη χώρα μας. Όπως έχει αποδείξει η πολιτική μου διαδρομή στο εθνικό μας Κοινοβούλιο, εκπροσωπώντας το Νομό Ιωαννίνων και τη Β’ εκλογική περιφέρεια Αθηνών, ποτέ δε δίστασα να δώσω τη μάχη. Η απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη να στρατευθώ στη μάχη των Ευρωεκλογών, είναι για μένα και τιμητική και μεγάλη ευθύνη. Σε αυτή τη μάχη θα αγωνιστώ δυνατά για την Ελλάδα μαχητικά για τους Έλληνες.

  1. Για ποια πράγματα θα αγωνιστείτε αύριο στο Ευρωκοινοβούλιο; Ποιες θα είναι οι προτεραιότητές σας;

Η Ευρώπη βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Έχει μπροστά της σημαντικές προκλήσεις. Η Ελλάδα δεν γίνεται να λείπει από τη διαμόρφωση των πολιτικών αποφάσεων για μια σειρά θεμάτων, όπως τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία, το μοντέλο οικονομικής ανάπτυξης, το προσφυγικό-μεταναστευτικό, καθώς και τα θέματα ασφάλειας.

fonitisxanthis.gr

Διαβάστε περισσότερα στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας μας, που μπορείτε να την βρείτε στα περίπτερα ή να εγγραφείτε συνδρομητές.

Εδώ Γράφετε τα σχόλια σας