Της Πολιτικής το #… Γράφει ο Σταύρος Βλαχόπουλος

0
  • Το αδιαχώρητο στην επίσημη πρώτη του Μ. Τσέπελη. Πανικός στο στρατόπεδο Δημαρχόπουλου, που σκέφτονται ακόμη και τη διοργάνωση εκδήλωσης μεγαλύτερης αυτής που έγινε το βράδυ της Δευτέρας, από τον συνδυασμό «Δύναμη για το αύριο»
  • Δυνατό «χαρτί» στον συνδυασμό του Γιάννη Παπαχρόνη, ο παθολόγος Βασίλης Παπαδόπουλος
  • Με τη φράση «εμείς δεν λασπώνουμε κανέναν, μάθαμε να δουλεύουμε και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για την Ξάνθη που αγαπάμε», ο Μ. Τσέπελης ξεκίνησε επίσημα την προεκλογική του εκστρατεία
  • Επειδή είναι ο Μανώλης Τσέπελης και όχι κανένας άλλος υποψήφιος Δήμαρχος, τους ενοχλεί ακόμη και η παρουσία του σε γάμους Μουσουλμάνων που είναι προσκεκλημένος, για αυτό εξάλλου αποφεύγουν να αναφερθούν και στην παρουσία υποψήφιας άλλου συνδυασμού στο ίδιο τραπέζι με τον Μ. Τσέπελη

Το αδιαχώρητο στην επίσημη πρώτη του Μ. Τσέπελη. Πανικός στο στρατόπεδο Δημαρχόπουλου, που σκέφτονται ακόμη και τη διοργάνωση εκδήλωσης μεγαλύτερης αυτής που έγινε το βράδυ της Δευτέρας, από τον συνδυασμό «Δύναμη για το αύριο»

  Πανικό έσπειρε η μεγαλειώδης συγκέντρωση παρουσίασης του συνδυασμού του Μ. Τσέπελη και όπως ήταν αναμενόμενο, για ακόμη μια φορά, η επιχείρηση λάσπης έχει μόνο μια κατεύθυνση και αυτή δεν είναι άλλη από τον Μ. Τσέπελη. Και φυσικά δεν ήταν δυνατόν να υπάρχει άλλη κατεύθυνση, μιας και ο Μ. Τσέπελης είναι αυτός που φοβούνται οι αντίπαλοί του.

  Για την ιστορία θα αναφέρουμε πως ο Μανώλης Τσέπελης και οι συνεργάτες του υποψήφιοι του συνδυασμού «Δύναμη Για το Αύριο», πραγματοποίησαν την πρώτη επίσημη παρουσίασή τους στο Ξενοδοχείο Elisso, συγκεντρώνοντας περισσότερο κόσμο από κάθε άλλο υποψήφιο Δήμαρχο και μάλιστα χωρίς να βάλουν κανέναν υποψήφιο από αυτούς που ανακοινώθηκαν να καθίσει στις καρέκλες, κάτι που έγινε τουλάχιστον από τον Χ. Δημαρχόπουλο στη δική του επίσημη πρώτη παρουσίαση.

fonitisxanthis.gr

Διαβάστε περισσότερα στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας μας, που μπορείτε να την βρείτε στα περίπτερα ή να εγγραφείτε συνδρομητές.


Δυνατό «χαρτί» στον συνδυασμό του Γιάννη Παπαχρόνη, ο παθολόγος Βασίλης Παπαδόπουλος

  Ένας άνθρωπος για τον οποίο μόνο καλά λόγια ακούς, όταν στη συζήτηση ακούγεται το όνομά του, είναι ο παθολόγος Βασίλης Παπαδόπουλος και σίγουρα αποτελεί ένα πολύ δυνατό «χαρτί» για τον συνδυασμό του Γιάννη Παπαχρόνη.

  Ειλικρινά δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψεις αυτό το οποίο συμβαίνει στο άκουσμα του ονόματος του Β. Παπαδόπουλου και δεν αναφέρομαι μόνο στην επιστημονική – επαγγελματική του ιδιότητα, αλλά και ως Άνθρωπος, μιας και τον χαρακτηρίζει η σεμνότητα, αλλά και το ενδιαφέρον για την Ξάνθη.

fonitisxanthis.gr

Διαβάστε περισσότερα στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας μας, που μπορείτε να την βρείτε στα περίπτερα ή να εγγραφείτε συνδρομητές.


Με τη φράση «εμείς δεν λασπώνουμε κανέναν, μάθαμε να δουλεύουμε και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για την Ξάνθη που αγαπάμε», ο Μ. Τσέπελης ξεκίνησε επίσημα την προεκλογική του εκστρατεία

  Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Μ. Τσέπελης κατά την προσφιλή του μέθοδο, για ακόμη μια φορά εμφανίστηκε ενωτικός, μακριά από διχασμούς και κατηγορώ για τους αντιπάλους του, αφού τόσα χρόνια στην πολιτική, έχει δώσει δείγματα γραφής για τον πολιτικό πολιτισμό που τον διακρίνει, ακόμη και όταν οι πολέμιοί του ξεπερνούσαν κάθε όριο.

  Με τη φράση «εμείς δεν λασπώνουμε κανέναν, δεν κατηγορούμε κανέναν, μάθαμε να δουλεύουμε και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για την Ξάνθη που αγαπάμε», ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης Μ. Τσέπελης ξεκίνησε επίσημα την προεκλογική του εκστρατεία, καταχειροκροτούμενος από τους εκατοντάδες παρευρισκόμενους που γέμισαν ασφυκτικά τόσο την αίθουσα όσο και τον αύλειο χώρο του Ξενοδοχείου Elisso…

fonitisxanthis.gr

Διαβάστε περισσότερα στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας μας, που μπορείτε να την βρείτε στα περίπτερα ή να εγγραφείτε συνδρομητές.


Επειδή είναι ο Μανώλης Τσέπελης και όχι κανένας άλλος υποψήφιος Δήμαρχος, τους ενοχλεί ακόμη και η παρουσία του σε γάμους Μουσουλμάνων που είναι προσκεκλημένος, για αυτό εξάλλου αποφεύγουν να αναφερθούν και στην παρουσία υποψήφιας άλλου συνδυασμού στο ίδιο τραπέζι με τον Μ. Τσέπελη

  Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την περιβόητη φωτογραφία που ανακάλυψαν κάποιοι εντελώς τυχαία στο διαδίκτυο και εμφανίζει τον Μ. Τσέπελη στο ίδιο τραπέζι με μέλη του γνωστού DEP. Κανένας δεν πιστεύω να επικροτούσε την παρουσία του Μ. Τσέπελη σε κάποια εκδήλωση αυτού του κόμματος, όμως αν ο υποψήφιος Δήμαρχος ήταν κάποιος άλλος και όχι ο Τσέπελης, τότε η φωτογραφία θα είχε εξαφανιστεί και το θέμα δεν θα περνούσε ούτε στα ψιλά.

  Δεν είναι τυχαίο εξάλλου πως αυτοί οι οποίοι καταδίκασαν τη συγκεκριμένη φωτογραφία, απέκρυψαν, τεχνηέντως ή γιατί δεν ενδιαφέρθηκαν να ψάξουν, πως αυτή τραβήχτηκε σε γάμο όπου ήταν προσκεκλημένος ο Μ. Τσέπελης, αλλά και άλλοι υποψήφιοι αυτοδιοικητικοί της περιοχής. Αλλά είναι γνωστό όμως, πως τους ενοχλεί ακόμη και που αναπνέει ο Μ. Τσέπελης.

fonitisxanthis.gr

Διαβάστε περισσότερα στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας μας, που μπορείτε να την βρείτε στα περίπτερα ή να εγγραφείτε συνδρομητές.

Εδώ Γράφετε τα σχόλια σας