Η ΔΗΜΤΟ ΝΔ Ξάνθης καταδικάζει την απόφαση αποβολής των έξι μαθητών της τελευταίας τάξης του Γενικού Λυκείου του Γέρακα

1

 

Κατά την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου τραγούδησαν το εμβατήριο «Μακεδονία ξακουστή»

Η ΔΗΜΤΟ ΝΔ Ξάνθης καταδικάζει την απόφαση αποβολής των έξι μαθητών της τελευταίας τάξης του Γενικού Λυκείου του Γέρακα

Η ΔΗΜΤΟ ΝΔ Ξάνθης καταδικάζει το γεγονός της απόφασης αποβολής των έξι μαθητών της τελευταίας τάξης του Γενικού Λυκείου του Γέρακα οι οποίοι κατά την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου τραγούδησαν το εμβατήριο «Μακεδονία ξακουστή». Καταδικάζει τη στάση των ΕΛΜΕ που μετά την παρέλευση τόσων ημερών δεν καταδίκασαν τη συμπεριφορά των συναδέλφων τους. Καταδικάζει την αφωνία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας, μέσω της οποίας αφήνει σοβαρές ενδείξεις καθοδήγησης της διεύθυνσης του σχολείου προς τη λήψη αυτής της απόφασης.

Υπενθυμίζουμε, αφήνοντας στην κρίση των εθνικά σκεπτόμενων πολιτών, πως ο μαθητής που «μούντζωσε» τους επισήμους στην παρέλαση του 2011, όχι μόνο δεν τιμωρήθηκε, αλλά έγινε και σύμβολο «αντίστασης κατά των Γερμανοτσολιάδων». Στην αποβολή των μαθητών του Γέρακα συμπυκνώνεται η αντίληψη και η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ για τη Μακεδονία, η οποία φυσικά όχι μόνο δεν άλλαξε αφότου έγινε κυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ, αν κρίνουμε από τη συμφωνία των Πρεσπών, αλλά τώρα καλύπτεται και με τον διοικητικό μανδύα.

Στεκόμαστε στο πλευρό των ελεύθερων και υπεύθυνων εφήβων του Γέρακα γιατί στα εθνικά θέματα οι αποστάσεις μηδενίζονται για να μην εκμηδενιστεί το έθνος.

Ο Πρόεδρος

Νταμπουρατζής Αλέξανδρος

Ο Γραμματέας

Καρασερίδης Γεώργιος

Εδώ Γράφετε τα σχόλια σας