Αποκλειστικό : Σοκ στο Κέντρο της Ξάνθης. Νεκρός μέσα στο γραφείο του γνωστός Ασφαλιστής. Ανανέωση 18:00. Ανθρωποκτονία δείχνουν τα πρώτα στοιχεία.

1

Στυγερό έγκλημα ή κάτι άλλο συνέβη; Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Σοκ έχει προκαλέσει εδώ και λίγη ώρα στην Ξάνθη, η είδηση πως ένας συμπολίτης μας, γνωστός Ασφαλιστής, βρέθηκε νεκρός στον χώρο των γραφείων του στο κέντρο της Ξάνθης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας βρέθηκε σε θέση μπρούμυτα και πίσω στην πλάτη του, διακρίνεται μια μικρή κηλίδα αίματος. Τον άτυχο άνδρα βρήκε συγγενικό του πρόσωπο το οποίο και τον αναζήτησε σήμερα το μεσημέρι, ενώ στο σημείο έχουν φτάσει άνδρες της Ασφάλειας, της Διεύθυνσης Αστυνομίας και του Εγκληματολογικού που ανέλαβαν την υπόθεση, περιμένοντας τον Ιατροδικαστή να έρθει και να ερευνήσει τα ευρήματα, αλλά και το άψυχο σώμα του άτυχου συμπολίτη μας. Νεότερα κατά την διάρκεια της ημέρας. Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για έγκλημα ή για αυτοκτονία, καθώς η έρευνα είναι σε εξέλιξη και όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Ανανέωση 18:00:

Σε ανθρωποκτονία οδηγούν τα μέχρι στιγμής στοιχεία που μπορέσαμε να μάθουμε πως έχουν οι αρχές που διεξάγουν την έρευνα, καθώς στον χώρο που βρέθηκε νεκρός ο άτυχος συμπολίτης μας, δεν έχει βρεθεί κάποιο όπλο, ενώ ο ίδιος φέρει τραύμα στην περιοχή του θώρακα και της κοιλιάς από μικρού μάλλον διαμετρήματος σφαίρα.

Εδώ Γράφετε τα σχόλια σας