Εργαζόμενοι ΣΕΚΑΠ: Συνεχίζουμε τον αγώνα για να κρατηθεί ζωντανή η καπνοβιομηχανία

Εργαζόμενοι ΣΕΚΑΠ: Συνεχίζουμε τον αγώνα για να κρατηθεί ζωντανή η καπνοβιομηχανία

Δυναμικό «παρών», θα δώσουν σήμερα οι εργαζόμενοι της ΣΕΚΑΠ, ενόψει της δικαστικής απόφασης που θα κρίνει εάν θα υπάρξει αναστολή ή όχι του προστίμου που καλείται να καταβάλλει η καπνοβιομηχανία. Στην ανακοίνωσή τους, τα σωματεία εργαζομένων αναφέρουν τα ακόλουθα:

«Εμείς οι εργαζόμενοι της ΣΕΚΑΠ και οι οικογένειές μας καθώς και όλοι οι τοπικοί φορείς και παράγοντες θα βρισκόμαστε και πάλι στην Κομοτηνή την Τετάρτη 17-1-2018 στις 12:00μμ, ώστε με σθένος να υποστηρίξουμε την θέση μας για την αδιάκοπη λειτουργία της εταιρίας στην ακριτική περιοχή της Θράκης και τη βελτίωση των οικονομικών συνθηκών των καπνοπαραγωγών, αγροτών και εργαζομένων, όπως την οραματίστηκε ο ιδρυτής της.

Θα αγωνιστούμε ώστε να διατηρηθεί σε λειτουργία η ΣΕΚΑΠ, η οποία αποτελεί βασικό οικονομικό πνεύμονα της περιοχής και από τους πυλώνες της κοινωνικής συνοχής με την απαραίτητη διατήρηση όλων των θέσεων εργασίας ώστε να ανακοπεί το κύμα της αποβιομηχανοποίησης που μαστίζει πλέον την Θράκη.

Μαζί με το λαό της Θράκης και την τοπική κοινωνία θα τα καταφέρουμε να διατηρήσουμε την ΣΕΚΑΠ ζωντανή, ώστε να οδηγηθεί σε πορεία μεγάλης ανάπτυξης συνεισφέροντας ακόμη πιο δυναμικά στην οικονομία της περιοχή μας».

Εδώ Γράφετε τα σχόλια σας