ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΣΤΕΛΙΟ ΑΡΣΕΝΙΟΥ. Του Ν. Φωτιάδη

Στέλιος Αρσενίου

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΣΤΕΛΙΟ ΑΡΣΕΝΙΟΥ

 

Γράφει ο Αντγος α.ε.

Νικόλας Φωτιάδης

Επίτιμος Υδκτής Δ’Σ.Σ.

 

Καιρό τώρα διαβάζω τα άρθρα στον τοπικό τύπο του συμπολίτη μας Στέλιου Αρσενίου, του ζαχαροπλάστη του «ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ», για θέματα τοπικά, πολιτιστικά, ανθρωπιστικά, αλλά και για την διεθνή προβολή της Ξανθιώτικης ΚΑΡΙΟΚΑΣ.

Μερικοί αγνοούν τα γραπτά του, άλλοι αποκαλούν τις ιδέες του αστείες, ξέρω όμως ότι ο Στέλιος και μυαλό έχει περισσότερο απ’ όλους μας και οι εισηγήσεις του για την προβολή των αρχαίων Αβδήρων, κυρίως όμως της ΚΑΡΙΟΚΑΣ, (ιδιαίτερα στην Πατρίδα των «καριόκας» την  Βραζιλία) έχουν «ειδικό βάρος». Το είχε προτείνει και παλαιότερα με την ευκαιρία του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου στην Βραζιλία, αλλά…

Φανταστείτε τότε ο πατριώτης μας Βασίλης Τοροσίδης να έδινε ένα καλάθι με καριόκες στον Πελέ προ του αγώνα στην Βραζιλία, κι αυτός να τις προσέφερε στους φιλάθλους τι διαφήμιση θα είχαμε για το προϊόν της πόλης μας.

Εύχομαι τώρα, με την ευκαιρία των Ολυμπιακών Αγώνων, να δικαιωθεί ο Στέλιος.

Συγχαρητήρια Στέλιο, προχώρα κι άσε τους αμφισβητίες να κουρεύονται. Γράψτους στα παλαιότερα των αρβυλών σου. Μία από τις Αρχές του πολέμου είναι «εμμονή εις τον σκοπόν» !!!

Εδώ Γράφετε τα σχόλια σας