Αποκλειστικό: Άκαρπη και η σημερινή παραταξιακή που συγκάλεσε ο Δήμαρχος Ξάνθης. Συνεχίζουν ακάθεκτοι στις αρχικές τους θέσεις οι, Δημαρχόπουλος Τσέπελης, με τον Μανώλη Τσέπελη να διαφοροποιείται για ακόμη μια φορά, λέγοντας, πως, «αν πρόκειται να κατέλθει ένας υποψήφιος και να μπούμε όλοι μαζί του, εγώ κάνω πίσω. Διαφορετικά, θα αποφασίσω για το τι θα πράξω τις επόμενες ημέρες.»

dfr

Άκαρπη και η σημερινή παραταξιακή που συγκάλεσε ο Δήμαρχος Ξάνθης. Συνεχίζουν ακάθεκτοι στις αρχικές τους θέσεις οι, Δημαρχόπουλος Τσέπελης, με τον Μανώλη Τσέπελη να διαφοροποιείται για ακόμη μια φορά, λέγοντας, πως, «αν πρόκειται να κατέλθει ένας υποψήφιος και να μπούμε όλοι μαζί του, εγώ κάνω πίσω. Διαφορετικά, θα αποφασίσω για το τι θα πράξω τις επόμενες ημέρες.»

Ανούσια και χωρίς αποτέλεσμα, όπως αναμενόταν, ήταν και η τελευταία, σημερινή παραταξιακή, που συγκάλεσε ο Δήμαρχος Ξάνθης, Μιχάλης Στυλιανίδης, προκειμένου να βρεθεί, έστω και την ύστατη στιγμή λύση στο χάσμα που παρατηρήθηκε να υπάρχει στον συνδυασμό του. Ο Δήμαρχος Ξάνθης εμφανίστηκε ήρεμος και ενωτικός, τονίζοντας στα στελέχη της παράταξής του, ότι θα πρέπει να βρεθεί λύση και δεν θα πρέπει να υπάρχουν αντεγκλήσεις ανάμεσα στους τρεις ενδιαφερόμενους για την διάδοχη κατάσταση, ούτε, όμως και δηλώσεις από άλλα μέλη της παράταξης, που θα δυναμιτίσουν το κλίμα. Σύμφωνα με τα όσα μέχρι στιγμής έχουν διαρρεύσει Οι Μπένης , Δημαρχόπουλος  για ακόμα μια φορά εμφανίσθηκαν αδιάλλακτοι στην απόφαση που έχουν λάβει να κατέλθουν ως υποψήφιοι Δήμαρχοι. Περισσότερα για το θέμα θα έχουμε μέχρι το βράδυ.

 

Εδώ Γράφετε τα σχόλια σας