Πανικός στους ιπποκόμους του Δημαρχόπουλου μετά την αποκάλυψή μας για την αποκαθήλωση του Χριστού από το ρολόι της Κεντρικής Πλατείας το πρωί της Παρασκευής

Με ΨΕΜΜΑΤΑ και λασπολογία προσπαθούν να τον διασώσουν από την ελεύθερη πτώση

  Πανικός έχει πιάσει τους ιπποκόμους που έχουν αναλάβει εργολαβικά εδώ και καιρό την υπεράσπιση του Χ. Δημαρχόπουλου, μετά τις αποκαλύψεις μας στο θέμα της αποκαθήλωσης του Χριστού από το ρολόι της Κεντρικής Πλατείας το πρωί της Παρασκευής.

  Αφού επιλεκτικά αγνοούν την ύπαρξη φωτογραφιών αλλά και την παρέμβαση κληρικών, αγνοούν και αυτά που δόθηκαν ως απάντηση από τον ίδιο τον Μπάμπη σε φανατικό υποστηρικτή του, όταν επικοινώνησε το πρωί της Παρασκευής για το θέμα αυτό.

  Οι Ολυμπιονίκες της κυβίστησης για ακόμη μια φορά ακολουθούν πιστά τον δρόμο της λάσπης και της φαιδρότητας προσπαθώντας να υποστηρίξουν και να διασώσουν από την συντριβή τον Δήμαρχο που μέσα σε 5 χρόνια κατάφερε να οδηγήσει την Ξάνθη στα χειρότερα επίπεδα όλων των εποχών.

  Και φυσικά δικαιολογούμε τους απλούς πολίτες που για δικούς τους λόγους υποστηρίζουν τη σημερινή Δημοτική Αρχή, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουμε αναπάντητη την κάθε τακτική των εργολάβων λάσπης κατά όλων όσων είναι αντίθετοι με τον Χ. Δημαρχόπουλο. Αφού δεν μας είπανε πως οι εργαζόμενοι έκαναν σαμποτάζ πάλι καλά…

Εδώ Γράφετε τα σχόλια σας