Της Πολιτικής το #… Γράφει ο Σταύρος Βλαχόπουλος

  • Αποδέκτης θετικών σχολίων για το έργο του, καθημερινά ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης
  • Σε τρελούς ρυθμούς το πρόγραμμα του υποψήφιου Δημάρχου Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη, μιας και ο κόσμος της Ξάνθης απαιτεί πλέον από τον ίδιο να βρίσκεται όσο το δυνατόν πιο συχνά κοντά του

Αποδέκτης θετικών σχολίων για το έργο του, καθημερινά ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης

  Καθημερινά πλέον είναι τα θετικά σχόλια που ακούει ο ίδιος αλλά και ο κόσμος του Δήμου Αβδήρων, για τον Γιώργο Τσιτιρίδη και το έργο που διετέλεσε σε αυτήν του τη θητεία. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο ίδιος λόγω φόρτου εργασίας και πιέσεως ημερομηνιών για την υλοποίηση του οράματός του για τον Δήμο τον οποίο υπηρετεί τα τελευταία χρόνια, τον οδήγησαν στο να πάρει αποφάσεις οι οποίες πιθανότατα να δυσαρέστησαν αρκετό κόσμο, όμως σίγουρα αυτό δεν έγινε εσκεμμένα.

fonitisxanthis.gr

Διαβάστε περισσότερα στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας μας, που μπορείτε να την βρείτε στα περίπτερα ή να εγγραφείτε συνδρομητές.


Σε τρελούς ρυθμούς το πρόγραμμα του υποψήφιου Δημάρχου Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη, μιας και ο κόσμος της Ξάνθης απαιτεί πλέον από τον ίδιο να βρίσκεται όσο το δυνατόν πιο συχνά κοντά του

  Τρελή είναι στην κυριολεξία, οι ρυθμοί που ακολουθεί καθημερινά ο Μανώλης Τσέπελης, καθώς όπως γνωρίζουμε η αποδοχή του στην κοινωνία είναι μεγάλη και η απαίτηση των Ξανθιωτών είναι το να βρίσκεται κοντά τους σε καθημερινό επίπεδο. Οι Ξανθιώτες γνωρίζουν πως όλα αυτά τα χρόνια ο Μ. Τσέπελης δεν αρνήθηκε να συμβάλλει και να βοηθήσει όποιον συνδημότη μας του το ζήτησε, χωρίς να υπολογίσει ποτέ το πολιτικό κόστος, με αποτέλεσμα σήμερα να το πληρώνει ακριβά από συμπεριφορές ανθρώπων που μόνο καλό είδαν από αυτόν.

fonitisxanthis.gr

Διαβάστε περισσότερα στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας μας, που μπορείτε να την βρείτε στα περίπτερα ή να εγγραφείτε συνδρομητές.

Εδώ Γράφετε τα σχόλια σας