Της Πολιτικής το #… Γράφει ο Σταύρος Βλαχόπουλος

  • Θλίψη και θρήνος στην Ξάνθη και στο Εράσμιο, για τον άδικο χαμό του 32χρονου που απαγχονίστηκε
  • Πολύ κοντά στο να δώσουν τα χέρια και να κατέβουν μαζί στις εκλογές για τον Δήμο Ξάνθης, είναι ο Σάββας Μελισσόπουλος και ο γνωστός Ορθοπεδικός Χουσεΐνογλου Τιμούρ, χωρίς όμως ακόμη να υπάρχει τελική συμφωνία

Θλίψη και θρήνος στην Ξάνθη και στο Εράσμιο, για τον άδικο χαμό του 32χρονου που απαγχονίστηκε

  Δυστυχώς η δουλειά μας, όπως αποδεικνύεται, δεν είναι και η ευκολότερη ή η καλύτερη από τις άλλες, μιας και πολλές φορές είμαστε αναγκασμένοι να ενημερώνουμε την κοινωνία της Ξάνθης για δυσάρεστες ειδήσεις.

  Κάτι ανάλογο έγινε και το μεσημέρι της Μεγάλης Δευτέρας, όπου κλείνοντας το φύλλο της Τρίτης, πληροφορηθήκαμε για το δυσάρεστο συμβάν της ανεύρεσης 32χρονου απαγχονισμένου συμπολίτη μας από συγγενικό του πρόσωπο μέσα στο σπίτι που διέμενε και έτσι ενημερώσαμε την κοινή γνώμη για το δυσάρεστο αυτό συμβάν, το οποίο στην κυριολεξία βύθισε την Ξάνθη στο πένθος.

fonitisxanthis.gr

Διαβάστε περισσότερα στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας μας, που μπορείτε να την βρείτε στα περίπτερα ή να εγγραφείτε συνδρομητές.


Πολύ κοντά στο να δώσουν τα χέρια και να κατέβουν μαζί στις εκλογές για τον Δήμο Ξάνθης, είναι ο Σάββας Μελισσόπουλος και ο γνωστός Ορθοπεδικός Χουσεΐνογλου Τιμούρ, χωρίς όμως ακόμη να υπάρχει τελική συμφωνία

  Ένας άνθρωπος που πραγματικά χαρακτηρίζεται για το ήθος αλλά και τον σταθερό χαρακτήρα του, είναι ο γνωστός ορθοπεδικός Χουσεΐνογλου Τιμούρ.

  Τα στοιχεία του χαρακτήρα του αλλά και την εν γένει παρουσία του στην αυτοδιοίκηση, είναι αυτά που οδήγησαν τον Σάββα Μελισσόπουλο στο να ζητήσει από τον γιατρό να συστρατευτεί μαζί του στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

fonitisxanthis.gr

Διαβάστε περισσότερα στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας μας, που μπορείτε να την βρείτε στα περίπτερα ή να εγγραφείτε συνδρομητές.

Εδώ Γράφετε τα σχόλια σας