Της Πολιτικής το #… Γράφει ο Σταύρος Βλαχόπουλος

  • Στήριξη στον Χ. Μέτιο από τον Κ. Μητσοτάκη στην Ηλιόπετρα, καμία συζήτηση περί διαγραφών και άλλων τέτοιων ευφάνταστων σεναρίων που διέδιδαν αυτοί που αυτοβαφτίσθηκαν ως οι παρά τω Προέδρω
  • Ιδιαίτερη χαρά για τον Κ. Μητσοτάκη η συνάντησή του με τον Δ. Σαλτούρο στην Ηλιόπετρα
  • Συνάντηση Σ. Τσιλιγγίρη με Κ. Μητσοτάκη και Λ. Αυγενάκη στη Γενισέα
  • Έντονη η παρουσία της διευθύντριας της Οφθαλμολογικής του Νοσοκομείου Ξάνθης Δέσποινας Σταμπουλή, στην περιοδεία Μητσοτάκη
  • Τριαντάφυλλος Πετεινίδης και Μαίρη Τσιακίρογλου μαζί στη Γενισέα, για την υποδοχή του αρχηγού της ΝΔ

Στήριξη στον Χ. Μέτιο από τον Κ. Μητσοτάκη στην Ηλιόπετρα, καμία συζήτηση περί διαγραφών και άλλων τέτοιων ευφάνταστων σεναρίων που διέδιδαν αυτοί που αυτοβαφτίσθηκαν ως οι παρά τω Προέδρω

  Τον Περιφερειάρχη και υποψήφιο Περιφερειάρχη Χ. Μέτιο ζήτησε από τους κατοίκους του Τοπείρου να στηρίξουν ο αρχηγός της ΝΔ Κ. Μητσοτάκης, με αφορμή δηλώσεις του Δημάρχου Τοπείρου, για την συνεργασία που υπάρχει προκειμένου να αναπτυχθεί η περιοχή, κάτι που ούτως ή άλλως ήταν αναμενόμενο να γίνει.

  Την ίδια στιγμή χλομοί και μουγκοί παρακολουθούσαν την περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη αυτοί που τόσο καιρό το παίζουν παρά τω Προέδρω και διέδιδαν τα ευφάνταστα σενάρια περί διαγραφών, οι οποίες μάλλον αποτελούσαν διακαείς πόθους των ιδίων που προσπαθούν να το παίξουν παράγοντες.

fonitisxanthis.gr


Ιδιαίτερη χαρά για τον Κ. Μητσοτάκη η συνάντησή του με τον Δ. Σαλτούρο στην Ηλιόπετρα

  Κατά την άφιξή του στην Ηλιόπετρα ο Αρχηγός της ΝΔ, είδε πως εκεί παραβρέθηκε ο Δ. Σαλτούρος και μετά από μια ένθερμη χειραψία του είπε, Δημήτρη χαίρομαι που σε βλέπω, ενώ στη συνέχεια με τον Δ. Σαλτούρο είδαμε να συνομιλεί και ο Χ. Νέζης για αρκετή ώρα, κάτι που ενισχύει ακόμα περισσότερο την αξιοποίηση του πρώην Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ από την ΝΔ και τον Αρχηγό της, αφού ο ίδιος είχε ζητήσει από τον Δ. Σαλτούρο να ενταχθεί στις τάξεις του κόμματος και να δώσει την μάχη για την νίκη στις εκλογές.

fonitisxanthis.gr


Συνάντηση Σ. Τσιλιγγίρη με Κ. Μητσοτάκη και Λ. Αυγενάκη στη Γενισέα

  Στη Γενισέα είχαν την ευκαιρία να τα πουν για λίγο, ο πρόεδρος της ΝΔ. Κ. Μητσοτάκης με τον Σ. Τσιλιγγίρη παρουσία του Λευτέρη Αυγενάκη και αυτό αποτυπώνεται μέσα από τη φωτογραφία που δημοσιοποιούμε και μάλιστα από τη στιγμή που ο πρόεδρος της ΝΔ, είπε χαριτολογώντας στον Σ. Τσιλιγγίρη πως του αρέσει το σπορτίβ ντύσιμό του.

  Αξίζει να σημειωθεί πως ο γιατρός, όπως πληροφορίες αναφέρουν, έκανε μεγάλη κινητοποίηση στον Δήμο Τοπείρου και ήταν αυτός που κατάφερε να συγκεντρώσει τόσο κόσμο για την υποδοχή του Κ. Μητσοτάκη.

fonitisxanthis.gr


Έντονη η παρουσία της διευθύντριας της Οφθαλμολογικής του Νοσοκομείου Ξάνθης Δέσποινας Σταμπουλή, στην περιοδεία Μητσοτάκη

  Πολλά ήταν τα στελέχη της ΝΔ που ακολούθησαν κατά πόδας τον αρχηγό του κόμματος στην περιοδεία του στην Ξάνθη την Παρασκευή. Ανάμεσα σε αυτά, ξεχωρίσαμε την έντονη παρουσία της γιατρού και διευθύντριας της οφθαλμολογικής του Νοσοκομείου Ξάνθης Δέσποινας Σταμπουλή, την οποία είχε στο πλευρό του συνέχεια ο Περιφερειάρχης Χ. Μέτιος.

fonitisxanthis.gr


Τριαντάφυλλος Πετεινίδης και Μαίρη Τσιακίρογλου μαζί στη Γενισέα, για την υποδοχή του αρχηγού της ΝΔ

  Μια εικόνα η οποία δημιούργησε κάποια ερωτηματικά κατά την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Γενισέα, ήταν η από κοινού εμφάνιση του Τ. Πετεινίδη και της Μ. Τσιακίρογλου, οι οποίοι ήρθαν με το ίδιο αυτοκίνητο εκεί, ακολουθώντας τον αρχηγό του κόμματος στην χθεσινή επίσκεψή του στην Ξάνθη.

  Το αν υπάρχει κάποια συμμαχία ανάμεσα στους δυο, ή ήταν απλά μια σύμπτωση, σίγουρα μόνο οι ίδιοι το γνωρίζουν και όχι εμείς, όμως δεν ήταν δυνατόν να μην μεταφέρουμε και να αφήσουμε ασχολίαστο το θέμα αυτό.

fonitisxanthis.gr

Εδώ Γράφετε τα σχόλια σας