Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Κυνηγετικού Συλλόγου Ξάνθης

– Στην εκδήλωση τιμήθηκαν 3 υπερήλικες κυνηγοί οι οποίοι ακόμη εκδίδουν άδεια θήρας και ασκούν την αγαπημένη τους δραστηριότητα για πολλές δεκαετίες

 – Οι κυνηγοί γλέντησαν έως τις πρώτες πρωινές ώρες και έδωσαν ραντεβού για τον επόμενο χρόνο!!!

  Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Κυνηγετικού Συλλόγου Ξάνθης, το Σάββατο 9 Μαρτίου, στο κέντρο ‘’ΚΤΗΜΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ’’. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πλήθος κυνηγών με τις οικογένειες τους και τίμησαν με την παρουσία τους, ο Περιφερειάρχης Αν Μακεδονίας και Θράκης κ. Μέτιος Χρήστος, ο Δήμαρχος Αβδήρων κ. Τσιτιρίδης, ο Δήμαρχος Τοπείρου κ. Μίχογλου, οι εκπρόσωποι του Δήμου Ξάνθης κ.κ. Λομδαρδέας και Ηλιάδης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ. Αμοιρίδης Μιχάλης και κ. Ευφραιμίδης Νικόλαος, εκπρόσωποι της Κ.Ο.ΜΑ.Θ. και οι Πρόεδροι των κυνηγετικών συλλόγων Σταυρούπολης και Χρυσούπολης.

  Στην εκδήλωση τιμήθηκαν 3 υπερήλικες κυνηγοί οι οποίοι ακόμη εκδίδουν άδεια θήρας και ασκούν την αγαπημένη τους δραστηριότητα για πολλές δεκαετίες.

  Αξίζει να σημειωθεί πως όλοι οι τοπικοί φορείς κατά τον χαιρετισμό τους αναφέρθηκαν με κολακευτικά λόγια στο έργο και τις προσπάθειες που καταβάλει ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ξάνθης, τονίζοντας ιδιαίτερα το φιλοπεριβαλλοντικό, φιλοθηραματικό αλλά και κοινωνικό του έργο.

  Μέσα σε οικογενειακή ατμόσφαιρα οι κυνηγοί γλέντησαν έως τις πρώτες πρωινές ώρες και έδωσαν ραντεβού για τον επόμενο χρόνο!!!!!

Εδώ Γράφετε τα σχόλια σας