Ράσταβατς: «Αναλαμβάνω την ευθύνη»

Ο τεχνικός της Ξάνθης τόνισε πως δεν λειτούργησε το πλάνο που είχε για την ομάδα του 


  Την ήττα γνώρισε την Κυριακή η Ξάνθη, πλέον η ομάδα έχει μόνο μία νίκη στα 16 τελευταία της επίσημα ματς και ο Μίλαν Ράσταβατς ανέλαβε την ευθύνη.  «Είχαμε τον έλεγχο αυτού του περίεργου αγώνα για 89 λεπτά ειδικά και στα δύο κομμάτια του αγώνα. Παίρνω την ευθύνη για την ήττα γιατί το πλάνο μας έπρεπε να εφαρμοστεί για όλο το παιχνίδι. Ήταν η μοναδική προσπάθεια του Λεβαδειακού αυτή που έφερε το γκολ, εμείς είχαμε δύο καλές ευκαιρίες χθες (Σάββατο), είχαμε και σήμερα (Κυριακή) ευκαιρίες αλλά τιμωρηθήκαμε.

  Ο Μαρκόφσκι που είναι επικίνδυνος, κρατήθηκε καλά παρά τα αρχικά προβλήματα που είχαμε μαζί του. Η κυκλοφορία μας ήταν καλή, με 2-3 επαφές στα 2/3 του γηπέδου αλλά στο 1/3 που ήταν γεμάτο αντιπάλους η κυκλοφορία μας δεν ήταν καλή. Προσπάθησα να φρεσκάρω την ομάδα μου, έβαλα στα πλάγια παίκτες ως αλλαγή, αλλά δεν καταφέραμε κάτι εκεί. Η κατάσταση στην ομάδα μου δεν είναι ευχάριστη, μετά την ήττα αλλά πρέπει να δούμε άμεσα το επόμενο παιχνίδι και με σκληρή δουλειά να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Η αυτοπεποίθησή μας δεν είναι η καλύτερη, όταν χάνεις γκολ, συμβαίνει αυτό και πρέπει να αλλάξει», είπε αρχικά. 

  Και συνέχισε. «Πρέπει στο επόμενο παιχνίδι να πάρουμε πίσω ό,τι χάσαμε σήμερα. Πρέπει να ξαναβρούμε τη δύναμή μας και να πάμε στο επόμενο παιχνίδι όπως πρέπει. Ήμασταν καλύτεροι σήμερα αλλά μια φάση μας κόστισε όλο το παιχνίδι».

Εδώ Γράφετε τα σχόλια σας