Της Πολιτικής το #… Γράφει ο Σταύρος Βλαχόπουλος

  • Μάζεμα αντιδημάρχων και προέδρων των Νομικών Προσώπων του Δήμου Ξάνθης είχαμε τις τελευταίες ημέρες για την παράταξη «πρότυπο» και η ουσία είναι στο ότι από τους 25 Δημοτικούς Συμβούλους, μόνο οι 12-13 ακολουθούν στις ερχόμενες εκλογές τον Μπάμπη…
  • Ως πλανητάρχης κινείται ο Μ. Τσέπελης αυτή τη φορά, μιας και έχει πάρει σοβαρά τον ρόλο του ως υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης, τη στιγμή που ακόμη ο Γιατρός Ιπποκράτης Καμαρίδης, δεν έχει ξεκαθαρίσει το αν τελικά θα κάνει πίσω ή αν θα είναι αυτός ο επικεφαλής
  • Αγώνας δρόμου διαδικτυακής προβολής από τον υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης Γ. Παπαχρόνη, μιας και ο ίδιος το ξεκαθάρισε εξ αρχής πως ανήκουν σε αυτούς που δεν έχουν λεφτά
  • Να είναι λίγο πιο προσεκτικοί όσοι εντεταλμένα ή μη αναλαμβάνουν να προβάλουν το Καρναβάλι της Ξάνθης, μιας και το να αναφέρουν με την Τουρκική ονομασία την Ξάνθη, είναι προκλητικό σε κακουργηματικό βαθμό

Μάζεμα αντιδημάρχων και προέδρων των Νομικών Προσώπων του Δήμου Ξάνθης είχαμε τις τελευταίες ημέρες για την παράταξη «πρότυπο» και η ουσία είναι στο ότι από τους 25 Δημοτικούς Συμβούλους, μόνο οι 12-13 ακολουθούν στις ερχόμενες εκλογές τον Μπάμπη…

  Έφτασε ο καιρός, πλησιάζουν οι εκλογές, μπήκαμε στην προεκλογική περίοδο και όπως ήταν αναμενόμενο, η παράταξη που αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα στον Δήμο Ξάνθης, η παράταξη «πρότυπο» έκανε ένα πρώτο μάζεμα ανάμεσα σε Δήμαρχο, Αντιδημάρχους και προέδρους των Νομικών Προσώπων, προκειμένου να δουν τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και πέρα.

  Η ουσία δεν είναι στο ότι ο Π. Λύρατζης είπε πως συνεχίζει να πορεύεται με τους ευσεβείς του πόθους για τη θέση του Δημάρχου Ξάνθης ως υποψήφιος, αλλά στο γεγονός ότι από τους 25 Δημοτικούς Συμβούλους της υπό διάλυση παράταξης, τον Μπάμπη πρότυπο τον ακολουθούν μόνο οι 12 – 13. Γρουσούζικος αριθμός το 13 θα μου πείτε, οπότε όσοι είναι προληπτικοί ας τον προσέξουν.

fonitisxanthis.gr


Ως πλανητάρχης κινείται ο Μ. Τσέπελης αυτή τη φορά, μιας και έχει πάρει σοβαρά τον ρόλο του ως υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης, τη στιγμή που ακόμη ο Γιατρός Ιπποκράτης Καμαρίδης, δεν έχει ξεκαθαρίσει το αν τελικά θα κάνει πίσω ή αν θα είναι αυτός ο επικεφαλής

  Έχουμε από τη μια πλευρά την παράταξη «πρότυπο» να πνέει τα λοίσθια, μιας και δεν θυμούνται ούτε οι ίδιοι από πότε έχουν να περάσουν σοβαρό θέμα από το Δημοτικό Συμβούλιο, μιας και η απόλυτη πλειοψηφία έχει πάει περίπατο και από την άλλη πλευρά, ο Μ. Τσέπελης που την έχει δει τελευταία πλανητάρχης, συνεχίζει την προσπάθειά του για εξεύρεση υποψηφίων, την ίδια χρονική στιγμή, που δεν έχουν ξεκαθαρίσει δημόσια ακόμη με τον γιατρό Ιπποκράτη Καμαρίδη, το ποιος τελικά θα είναι επικεφαλής.

  Βέβαια, καλό θα ήταν όπως αναφέραμε σε προηγούμενη έκδοσή μας, ο Μ. Τσέπελης να ασχολείται με την εξεύρεση υποψηφίων και όχι με άλλους υποψηφίους άλλων παρατάξεων που μέχρι τελευταία τους το έπαιζε φίλος, αλλά από πίσω από την πλάτη τους μονίμως προσπαθεί να τους μειώσει εμπλέκοντάς τους σε σενάρια επιστημονικής φαντασίας, γιατί σίγουρα ένας από αυτούς που δεν μπορούν να μιλάνε για «σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου», είναι ο ίδιος ο Μ. Τσέπελης, με την αρκετά προκλητική αυτοδιοικητική του σταδιοδρομία μέχρι σήμερα.

fonitisxanthis.gr


Αγώνας δρόμου διαδικτυακής προβολής από τον υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης Γ. Παπαχρόνη, μιας και ο ίδιος το ξεκαθάρισε εξ αρχής πως ανήκουν σε αυτούς που δεν έχουν λεφτά

  Όχι μόνο το είπε, αλλά το έκανε και πράξη ο Γιάννης Παπαχρόνης, από την ημέρα που ανακοίνωσε την κάθοδό του ως υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης με ανεξάρτητο συνδυασμό και στόχο την προσφορά του στην Ξάνθη, μιας και η κατάσταση που βιώνουμε, όπως ο ίδιος τόνισε πολλές φορές, δεν πάει άλλο.

  Στο φουλ λοιπόν οι μηχανές αυτοπροβολής μέσω διαδικτύου για τις εκδηλώσεις του Γηροκομείου Ξάνθης, στις οποίες βέβαια συμμετέχει ο ίδιος ως Πρόεδρος του ιδρύματος, αλλά και μέλη της παράταξής του.

  Είμαι και θα συνεχίσω να είμαι από τους τελευταίους που θα πει ότι ο Γ. Παπαχρόνης δεν προσέφερε τόσο στο Γηροκομείο όσο και στον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ξάνθης και κατ’ επέκταση μέσα από αυτά στην Ξάνθη, αλλά γνωρίζει πολύ καλά ο ίδιος, πως είμαι κάθετα αντίθετος με το να επιδίδεται σε έναν αγώνα δρόμου αυτοπροβολής προεκλογικά, χρησιμοποιώντας τις εκδηλώσεις του Γηροκομείου.

  Ο ίδιος, στην πρώτη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε προς τα ΜΜΕ της Ξάνθης, είχε δηλώσει πως δεν παραιτείται από τις θέσεις που κατέχει σε Γηροκομείο και Αιμοδότες, για συγκεκριμένους λόγους και αυτό είναι κατανοητό από εμένα ως ένα σημείο, όμως δεν είναι και αποδεκτό. Από εκεί και μετά, η εντύπωση που ο ίδιος προσπαθεί να περάσει προς τα έξω, είναι πως ξεκίνησε μια προσπάθεια μακριά από τα μέχρι στιγμής δεδομένα, για να καταφέρει, εφόσον αυτή η προσπάθεια ευοδωθεί, να βάλει και αυτός ένα λιθαράκι ώστε η Ξάνθη να κερδίσει αυτά που έχασε μέχρι σήμερα.

  Αξίζει να σημειώσω, πως ο Γ. Παπαχρόνης είναι ο μόνος μέχρι στιγμής, που έχει συγκεντρώσει διαδικτυακά εκατοντάδες ευχές για καλή επιτυχία και συγχαρητήρια για την απόφασή του να κατέλθει με δικό του συνδυασμό στις Δημοτικές Εκλογές.

fonitisxanthis.gr


Να είναι λίγο πιο προσεκτικοί όσοι εντεταλμένα ή μη αναλαμβάνουν να προβάλουν το Καρναβάλι της Ξάνθης, μιας και το να αναφέρουν με την Τουρκική ονομασία την Ξάνθη, είναι προκλητικό σε κακουργηματικό βαθμό

  Χτυπάμε σήμερα το καμπανάκι να το ακούσει και ο Π. Λύρατζης, ο οποίος φέρει και αυτός μερίδιο ευθύνης… Δεν χρειάστηκαν πολλά δευτερόλεπτα για να εκνευριστώ σε αφάνταστο βαθμό το βράδυ της Πέμπτης, καθώς διαπίστωσα πως μέσα στο face book υπήρξε μια πρωτοβουλία προβολής του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού, όπου η Ξάνθη αναφερόταν με την Τουρκική ονομασία της και όχι ως Ξάνθη.

  Καλό θα είναι, τόσο οι εντεταλμένοι όσο μη εντεταλμένοι διαφημιστές του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού, να προσέχουν το τι γράφουν, γιατί η κατάσταση έχει γίνει κακουργηματικά προκλητική και θα αναγκαστούμε να απαντήσουμε όπως αρμόζει σε κάθε είδους τέτοια πρόκληση.

  Η Ξάνθη είναι Ξάνθη και το Ξανθιώτικο Καρναβάλι είναι Ξανθιώτικο Καρναβάλι και όσοι θέλουν να προσφέρουν σε αυτό, καλό θα είναι έτσι να το αναφέρουν.

fonitisxanthis.gr

Εδώ Γράφετε τα σχόλια σας