3 διακινητές στα χέρια της Αστυνομίας, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, είκοσι μη νόμιμους μετανάστες


Συνελήφθησαν στις 10-1-2019, στους νομούς Ροδόπης και Ξάνθης, απ ό αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης με τη συνδρομή αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, τρεις (3) αλλοδαποί διακινητές, ηλικίας 31, 25 και 17 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά είκοσι (20) μη νόμιμους μετανάστες.

  Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το πρωί της Πέμπτης, στη Συκορράχη Ροδόπης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 31χρονο οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα, διαφεύγοντας αρχικά τη σύλληψη.

  Ακολούθησαν έρευνες των αστυνομικών στην περιοχή, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν το παραπάνω όχημα εντός παραποτάμου, πλησίον της ιρλανδικής διάβασης Αετοκορυφής, ενώ σε κοντινή απόσταση εντόπισαν τον 31χρονο και άλλους οκτώ (8) αλλοδαπούς να κινούνται πεζή. Όπως διαπιστώθηκε, ο 31χρονος οδηγός μετέφερε με το παραπάνω όχημα, παράνομα, στην ενδοχώρα, τους οκτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες.

  Στη δεύτερη περίπτωση, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, στην επαρχιακή οδό Πετρωτών – Κρωβύλης, σε σήμα στάσης που πραγματοποίησαν οι παραπάνω αστυνομικοί σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ο οδηγός του το ε γκατέλειψε, διαφεύγοντας πεζός , ενώ ο 17χρονος συνοδηγός του συνελήφθη άμεσα.

  Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε ότι οι δύο δράστες μετέφεραν με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες.

  Στην τρίτη περίπτωση, το βράδυ της Πέμπτης, στον ανατολικό κόμβο Κομοτηνής της Εγνατίας Οδού , αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, πλην όμως ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

  Στο Κουτσό Ξάνθης, με τη συνδρομή αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης συνελήφθη ο 25χρονος οδηγός του, διότι όπως διαπιστώθηκε μετέφερε με το παραπάνω όχημα, παράνομα, στην ενδοχώρα δύο (2) μη νόμιμους μετανάστες.

  Κατασχέθηκαν 2 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, 1 Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και το χρηματικό ποσό των 1.480 ευρώ.

  Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση για τις τρεις υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών και Ιάσμου Ροδόπης.

Εδώ Γράφετε τα σχόλια σας