Της Πολιτικής το #… Γράφει ο Σταύρος Βλαχόπουλος

 

  • Ποιος έκλεισε το Κολυμβητήριο Μπάμπη;;; Επιλεκτική η αμνησία σου ή στοχευμένη;;; Τον έκαναν με τα κρεμμυδάκια οι Ι. Καμαρίδης και Μ. Φανουράκης τον Δήμαρχο «πρότυπο»…

  • Έργα του Μ. Στυλιανίδη παρουσίασε ως δικά του ο Μπάμπης «πρότυπο» και έπεσε το γέλιο της αρκούδας… Μέχρι και το υδροηλεκτρικό που έχει γίνει τον καιρό που ήταν Δήμαρχος ο Φ. Αμοιρίδης, παρουσίασε ως δικό του ο εκλεκτός της συνδημότισσας

  • Ομόφωνα ναι στην αλλαγή του ηλεκτροφωτισμού της Ξάνθης με λαμπτήρες νέας τεχνολογίας LED, αλλά με πολλά ερωτήματα από την πλευρά της αντιπολίτευσης…

  • Εκδήλωση επίσημης παρουσίασης προγράμματος και ανακοίνωσης υποψηφιότητας για τον Δήμο Ιάσμου από τον Οντέρ Μουμίν. Τον άνθρωπο που γύρισε την πλάτη σε Μέτιο και ΝΔ, αγκαλιάζοντας την κοινωνία και την αχρωμάτιστη τοπική αυτοδιοίκηση

Ποιος έκλεισε το Κολυμβητήριο Μπάμπη;;;

Επιλεκτική η αμνησία σου ή στοχευμένη;;;

Τον έκαναν με τα κρεμμυδάκια οι Ι. Καμαρίδης και Μ. Φανουράκης τον Δήμαρχο «πρότυπο»…

  Για ακόμη μια φορά ο Δήμαρχος Ξάνθης, απέδειξε πως είναι κατώτερος των περιστάσεων και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που όσες φωτογραφίες και αν βγει, όσα δελτία τύπου και να αποστείλει, όσα καλά λογάκια του πει να γράψει ή να γράψει αντί αυτού η κατ’ αποκλειστικότητα δημοσιογράφα που εργάζεται εδώ και λίγους μήνες στον Δήμο, η κατάσταση δεν σώζεται.

Με αφορμή τη συζήτηση του τεχνικού προγράμματος του Δήμου στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης και τα όσα υποστήριξε ο Μ. Φανουράκης περί της πιο αισιόδοξης πρόβλεψης για το άνοιγμα του κολυμβητηρίου στα μέσα του 2020, ο Μπάμπης πρότυπο, απευθυνόμενος προς τον αρχηγό της Αντιπολίτευσης, έλεγε: «εσείς κλείσατε το κολυμβητήριο.

fonitisxantis.gr

Διαβάστε περισσότερα στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας μας, που μπορείτε να την βρείτε στα περίπτερα ή να εγγραφείτε συνδρομητές.

 

 

Έργα του Μ. Στυλιανίδη παρουσίασε ως δικά του ο Μπάμπης «πρότυπο» και έπεσε το γέλιο της αρκούδας…

Μέχρι και το υδροηλεκτρικό που έχει γίνει τον καιρό που ήταν Δήμαρχος ο Φ. Αμοιρίδης, παρουσίασε ως δικό του ο εκλεκτός της συνδημότισσας

  Έργα όπως η ανάπλαση στο Λιμνίο με τα τρία θεματικά πάρκα, η πεζογέφυρα στην περιοχή Σαμακώβ, αλλά και την κυκλοφοριακή μελέτη της παλιάς πόλης, μαζί με κάποια ακόμη, παρουσίαζε το βράδυ της Τετάρτης στο Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης και κατά τη συζήτηση του θέματος με το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου ο Μπάμπης πρότυπο, νομίζοντας πως η κοινωνία δεν γνωρίζει ότι αυτά τα έργα είναι του Μ. Στυλιανίδη και αυτός τα βρήκε έτοιμα.

fonitisxantis.gr

Διαβάστε περισσότερα στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας μας, που μπορείτε να την βρείτε στα περίπτερα ή να εγγραφείτε συνδρομητές.

 

 

Ομόφωνα ναι στην αλλαγή του ηλεκτροφωτισμού της Ξάνθης με λαμπτήρες νέας τεχνολογίας LED, αλλά με πολλά ερωτήματα από την πλευρά της αντιπολίτευσης…

  Μπορεί να ψήφισαν ομόφωνα το θέμα που αφορά την αντικατάσταση ηλεκτροφωτισμού της Ξάνθης με λαμπτήρες και φωτιστικά LED νέας τεχνολογίας οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης, όμως τα ερωτήματα έπεφταν βροχή κατά την διάρκεια της συζήτησης του θέματος, με τον Δήμαρχο Ξάνθης να προσπαθεί σε πολλές περιπτώσεις να παρουσιάσει το άσπρο μαύρο και να κρύψει αυτήν του την τακτική πίσω από το γεγονός ότι ο Δήμος Ξάνθης θα ωφεληθεί από την εξοικονόμηση ενέργειας μετά την αντικατάσταση του δημοτικού φωτισμού, με τα Led.

fonitisxantis.gr

Διαβάστε περισσότερα στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας μας, που μπορείτε να την βρείτε στα περίπτερα ή να εγγραφείτε συνδρομητές.

 

 

Εκδήλωση επίσημης παρουσίασης προγράμματος και ανακοίνωσης υποψηφιότητας για τον Δήμο Ιάσμου από τον Οντέρ Μουμίν…

Τον άνθρωπο που γύρισε την πλάτη σε Μέτιο και ΝΔ, αγκαλιάζοντας την κοινωνία και την αχρωμάτιστη τοπική αυτοδιοίκηση

  Το βράδυ της Τετάρτης στον Ίασμο και μέσα σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, ο Οντέρ Μουμίν, μέχρι πριν αρκετό καιρό Περιφερειακός Σύμβουλος, παρουσίασε το πρόγραμμά του για τον Δήμο Ιάσμου, αλλά και την επίσημη πλέον κάθοδό του ως υποψήφιος Δήμαρχος Ιάσμου.

Ο άνθρωπος που γύρισε την πλάτη σε Μέτιο και ΝΔ υπερασπιζόμενος τους συντοπίτες του και αντιδρώντας σε τακτικές που μόνο κακό μπορούσαν να επιφυλάσσουν, αποφάσισε πως ακομμάτιστα πρέπει να διεκδικήσει τον Δήμο Ιάσμου, με στόχο την προσφορά του απέναντι στο κοινωνικό σύνολο, με όραμα για μια περιοχή η οποία παρά την οικονομική κρίση, προσπαθεί και παλεύει να σταθεί όρθια.

fonitisxantis.gr

Διαβάστε περισσότερα στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας μας, που μπορείτε να την βρείτε στα περίπτερα ή να εγγραφείτε συνδρομητές.

Εδώ Γράφετε τα σχόλια σας