Της Πολιτικής το #… Γράφει ο Σταύρος Βλαχόπουλος

  • Τα «μασάει» τώρα ο Ζαγναφέρης… Από την δήλωση καθόδου, περάσαμε στην πρόταση της κοινής πορείας όλων απέναντι σε Μέτιο

  • Ζορίζει η κατάσταση για την Διοίκηση του Νοσοκομείου, μετά την καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων για τις τακτικές που ακολουθεί ο Διοικητής

  • Διαμαρτύρονται οι Βενζινοπώλες για την πτώση στην κατανάλωση των καυσίμων, όμως δεν βλέπουμε και τις τιμές να πέφτουν

 

Τα «μασάει» τώρα ο Ζαγναφέρης… Από την δήλωση καθόδου, περάσαμε στην πρόταση της κοινής πορείας όλων απέναντι σε Μέτιο

  Τελικά στα μοναδικά που είναι καλός ο Ζαγναφέρης, είναι στα τραπέζια και ειδικά όταν αυτά έχουν ζυγούρι, αλλά και στους πρωινούς καφέδες στην πιάτσα των Δικαστηρίων.

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που θα αναφέρουμε πως οι άλλοι και να θέλουν τον Ζαγναφέρη, ο ίδιος δεν είναι σίγουρο για το αν θέλει τον εαυτό του. Με απλά λόγια, μετά από τόσο ντόρο και την δήλωση καθόδου του ως υποψήφιος Περιφερειάρχης, περάσαμε στο «πρότασή μου ήταν να υπάρχει μια κοινή προσπάθεια από όλους απέναντι στον Μέτιο». Διακαής πόθος το να είναι αυτός βέβαια υποψήφιος, όμως επειδή βλέπει πως δεν περνάει προσπαθεί να το παίξει κάπως διαλλακτικός.

fonitisxantis.gr

Διαβάστε περισσότερα στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας μας, που μπορείτε να την βρείτε στα περίπτερα ή να εγγραφείτε συνδρομητές.

 

 

Ζορίζει η κατάσταση για την Διοίκηση του Νοσοκομείου, μετά την καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων για τις τακτικές που ακολουθεί ο Διοικητής

Δεν ξέρω το γιατί, αλλά ο νυν Διοικητής του Νοσοκομείου Ξάνθης Αχ. Γερόπουλος, είναι ο μοναδικός άνθρωπος που πέρασε τα τελευταία χρόνια από τη θέση αυτή και προκάλεσε τόσες πολλές αντιδράσεις με την τακτική που ακολουθεί.

Από τη μια βέβαια θα μου πείτε και τι σε νοιάζει εσένα;;; Αν το Νοσοκομείο λειτουργεί σωστά, θα πρέπει να σε ενδιαφέρει ως μέσω ενημέρωσης και όχι αν ο Διοικητής λειτουργεί όπως αυτός θεωρεί σωστά. Βέβαια, σε αυτό το κομμάτι, η απάντηση είναι εμφανέστατη στην καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Ξάνθης, οι οποίοι ευθέως κάνουν αναφορά σε «τιμωρία» αλλά και σε προβλήματα που δημιουργούν οι αποφάσεις Γερόπουλου στην εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου.

fonitisxantis.gr

Διαβάστε περισσότερα στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας μας, που μπορείτε να την βρείτε στα περίπτερα ή να εγγραφείτε συνδρομητές.

 

 

Διαμαρτύρονται οι Βενζινοπώλες για την πτώση στην κατανάλωση των καυσίμων, όμως δεν βλέπουμε και τις τιμές να πέφτουν

  Αρκετά υψηλή είναι η τιμή των καυσίμων στην Ξάνθη, αλλά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, τη στιγμή που οι Βενζινοπώλες κάνουν συχνές αναφορές στην πτώση της κατανάλωσης από τους πολίτες, που φέρνει ως επακόλουθο και την μείωση στις πωλήσεις.

Από τα δεδομένα του υγιούς ανταγωνισμού, γνωρίζουμε πως όταν κάτι δεν έχει ζήτηση, η τιμή του πέφτει, ενώ όταν κάτι ξεπουλά, δηλαδή έχει αυξημένη ζήτηση, η τιμή του ανεβαίνει. Δυστυχώς όμως, όσο βλέπουμε στην Ξάνθη οι Βενζινοπώλες να αναφέρουν πως υπάρχει πτώση στην κατανάλωση των Καυσίμων, δηλαδή πτώση στη ζήτησή τους, οι τιμές είναι αρκετά υψηλές και αναρωτιόμαστε γιατί να συμβαίνει αυτό.

fonitisxantis.gr

Διαβάστε περισσότερα στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας μας, που μπορείτε να την βρείτε στα περίπτερα ή να εγγραφείτε συνδρομητές.

Εδώ Γράφετε τα σχόλια σας