Της Πολιτικής το #… Γράφει ο Σταύρος Βλαχόπουλος

Να ζητάς απαντήσεις στο ερώτημα, γιατί να ψηφίσω Ζαγναφέρη και να μη ζητάς απαντήσεις στο ερώτημα, γιατί να ψηφίσω Μέτιο;;;

  Διάβασα τα εύλογα ερωτήματα που τέθηκαν εχθές σχετικά με την ανακοίνωση Ζαγναφέρη, για την υποψηφιότητά του ως Περιφερειάρχης και μου γεννήθηκε η εξής απορία… Πώς είναι δυνατόν να θέτεις ερωτήματα και να περιμένεις απαντήσεις στο γιατί να ψηφίσεις Ζαγναφέρη, όταν δεν πράττεις ανάλογα και για την περίπτωση του Χ. Μέτιου;;; Πώς είναι δυνατόν να προσμετράς πως ο νυν Περιφερειάρχης εκτέθηκε σε σταυροδοσία ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος και εξελέγη στους πρώτους και να ξεχνάς πως ως Αντιπεριφερειάρχης εξελέγη χωρίς σταυρό, όπως εξελέγη και ο Κ. Ζαγναφέρης;;; Και ναι, ο Ζαγναφέρης εκτέθηκε ως υποψήφιος Βουλευτής και δεν κατάφερε να εκλεγεί δύο φορές, όπως επίσης έφαγε και πούλημα, όχι άδικα, από Περιφερειακούς Συμβούλους κατά την διαδικασία εκλογής νέου Περιφερειάρχη, αλλά χτύπησε στα ίσια τον εκλεκτό του Κυριάκου, του Νέζη και των άλλων παιδιών, που πίεζαν τους πάντες και τα πάντα προκειμένου να εκλέξουν τον δικό τους.

fonitisxantis.gr

Διαβάστε περισσότερα στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας μας, που μπορείτε να την βρείτε στα περίπτερα ή να εγγραφείτε συνδρομητές.

 

 

Το να συγκρίνουν κάποιοι την τακτική που ακολούθησε ο Ν. Κιατίπης παραιτούμενος από την προεδρία της ΝΟΔΕ Ν. Ξάνθης, για να κατέλθει υποψήφιος Δήμαρχος Τοπείρου, με τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κ. Ζαγναφέρη, δείχνει και το πόσο άδειοι είναι από επιχειρήματα

  Άλλο πρόεδρος μιας κομματικής οργάνωσης και άλλο Αντιπεριφερειάρχης. Υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα στις δύο θέσεις, αλλά αυτό μόνο όσοι έχουν προσκολλήσει στον Χ. Μέτιο, κοιτάζοντας πάντα το συμφέρον τους, δεν μπορούν να το καταλάβουν, γιατί πολύ απλά οι άνθρωποι έχουν παρωπίδες.

Δεν είναι δυνατόν να συγκρίνεις την κίνηση Κιατίπη, ο οποίος παραιτήθηκε από Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν. Ξάνθης, δηλαδή ενός κομματικού οργάνου της ΝΔ, για να κατέλθει υποψήφιος Δήμαρχος Τοπείρου, με την περίπτωση ανακοίνωσης για κάθοδο στις Περιφερειακές Εκλογές ως Ανεξάρτητος υποψήφιος Περιφερειάρχης από Ζαγναφέρη μεριά. Είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα, που δεν συγκρίνονται ούτε στο ελάχιστο και αυτό γιατί, ο Κ. Ζαγναφέρης εξελέγη με τον συνδυασμό του Γ. Παυλίδη Αντιπεριφερειάρχης, δηλαδή εξελέγη στην Τοπική Αυτοδιοίκηση έστω και χωρίς ψήφο, ενώ ο Ν. Κιατίπης, ήταν πρόεδρος ενός Κομματικού Οργάνου της Νέας Δημοκρατίας και αυτό θα μπορούσε να θεωρηθεί πως θα λειτουργούσε αθέμιτα απέναντι στους Αντιπάλους του.

fonitisxantis.gr

Διαβάστε περισσότερα στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας μας, που μπορείτε να την βρείτε στα περίπτερα ή να εγγραφείτε συνδρομητές.

 

 

Άνοιξαν λέει, τις κάνουλες οι Τούρκοι, γι’ αυτό παρατηρείται αυτή η αθρόα εισροή Λαθρομεταναστών στη χώρα μας από τον Έβρο…

Με τόσους λάθρο, όχι κάνουλες άνοιξαν, αλλά φράγματα…

Είναι εντελώς λανθασμένη η έκφραση «άνοιξαν τις κάνουλες οι Τούρκοι και έχουμε αθρόα εισροή Λαθρομεταναστών στην Ελλάδα από τον Έβρο», μιας και με τόσους λάθρο, μάλλον τα φράγματα άνοιξαν.

Καθημερινή η διακίνησή τους από τους γνωστούς – άγνωστους διακινητές, ενώ είναι πάρα πολλοί αυτοί που κυκλοφορούν μόνοι τους στο Επαρχιακό αλλά και Εθνικό οδικό δίκτυο. Στόχος της ΕΛ.ΑΣ. φυσικά όλο αυτό το διάστημα, είναι να συλλαμβάνει λαθρομετανάστες και διακινητές και στα πλαίσια του νέου σχεδίου που τέθηκε σε εφαρμογή, έχει ζητηθεί από το Αρχηγείο η μετακίνηση Αστυνομικών, τόσο από την Δ. Α. Ξάνθης, όσο και από αυτήν της Κομοτηνής, προς συγκεκριμένα τμήματα που θεωρούνται νευραλγικά στο θέμα καταπολέμησης της λαθρομετανάστευσης…

fonitisxantis.gr

Διαβάστε περισσότερα στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας μας, που μπορείτε να την βρείτε στα περίπτερα ή να εγγραφείτε συνδρομητές.

 

 

Με το βλέμμα στραμμένο στην άμεση επίτευξη των στόχων του για τον Τόπειρο, αλλά και στις εκλογές, πορεύεται ο νυν Δήμαρχος Θ. Μίχογλου

  Αρκετά πονοκεφαλιασμένος πρέπει να είναι το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Δήμαρχος Τοπείρου Θ. Μίχογλου, ο οποίος από την μια έχει στραμμένο το βλέμμα του στην άμεση επίτευξη των στόχων που έχει θέσει για την περιοχή του Τοπείρου, κάτι που σημαίνει πως πρέπει να τρέξουν όσα έργα έχει προγραμματίσει και από την άλλη κοιτάζει και προς τις εκλογές, μιας και με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, δεν δείχνουν να είναι και τόσο εύκολες, και αυτό γιατί θα έχει ως αντίπαλο και επίσημα πλέον τον Ν. Κιατίπη, τον οποίο είχε και συνεργάτη πριν λίγους Μήνες, αλλά και επειδή, τόσο ο Άγγελος Κιλικιώτης, στενά συνδεδεμένος με τον πρώην Δήμαρχο Τοπείρου, όσο και ο Κ. Δαλάτσης, εκπρόσωπος του συλλόγου των αγροτών της εκεί περιοχής, έχουν κάνει γνωστές τις προθέσεις τους για να διεκδικήσουν τον Δήμο, χωρίς όμως μέχρι τώρα να υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση.

fonitisxantis.gr

Διαβάστε περισσότερα στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας μας, που μπορείτε να την βρείτε στα περίπτερα ή να εγγραφείτε συνδρομητές.

Εδώ Γράφετε τα σχόλια σας