Της Πολιτικής το #… Γράφει ο Σταύρος Βλαχόπουλος

Ανεβαίνει απότομα το πολιτικό θερμόμετρο στην Ξάνθη…

Σεισμό προκάλεσε η αποκάλυψή μας εχθές για την παραίτηση του Ν. Κιατίπη από τη θέση του Προέδρου της ΝΟΔΕ, με στόχο την κάθοδό του ως υποψήφιος Δήμαρχος Τοπείρου

  Μετά την επίσημη ανακοίνωση της ανεξάρτητης καθόδου του Κ. Ζαγναφέρη ως υποψήφιου Περιφερειάρχη, ήρθε και η αποκάλυψή μας για την παραίτηση του προέδρου της ΝΟΔΕ Ξάνθης Ν. Κιατίπη, προκειμένου ο ίδιος να διεκδικήσει τον Δήμο Τοπείρου.

Σίγουρα η αποκάλυψή μας αυτή εχθές το πρωί, τάραξε πολλών την ησυχία, καθώς επισημοποιούνταν ακόμη και αν δεν υπήρχε ανακοίνωση από τον ίδιο, η κάθοδος του Νίκου Κιατίπη στις Δημοτικές Εκλογές στον Τόπειρο, απέναντι στον μέχρι πριν λίγο καιρό συνεργάτη του και Δήμαρχο Θωμά Μίχογλου.

fonitisxantis.gr

Διαβάστε περισσότερα στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας μας, που μπορείτε να την βρείτε στα περίπτερα ή να εγγραφείτε συνδρομητές.

 

 

Τεράστιο πρόβλημα αντιμετωπίζει ο Χ. Δημαρχόπουλος στην πόλη της Ξάνθης, καθώς τα έργα (;) βιτρίνας (;) δε φαίνεται να καλύπτουν τα κενά που έχει δημιουργήσει η Διοίκησή του στους Δημότες του Δήμου

  Όχι πεζοδρόμια να βάψει και διαγραμμίσεις σε διαβάσεις να κάνει, αλλά και το ρολόι της Ξάνθης να ψηλώσει καμιά δεκαριά μέτρα ακόμη, η κοινωνία της Ξάνθης και οι Δημότες, βράζουν κατά της διοίκησης του Δήμου και της νυν Δημοτικής Αρχής, χαρακτηρίζοντάς την ίσως την χειρότερη που έχει περάσει όλα αυτά τα χρόνια.

Η απραξία, η προχειρότητα, αλλά και η τακτική που ακολουθούν Δημαρχόπουλος και Δημαρχοπουλοφύλακες, το μόνο που καταφέρνουν είναι να γυρνάνε όλο και περισσότερο κόσμο απέναντί τους, γιατί πολύ απλά δείχνουν να ζουν στον δικό τους αστερισμό και να μην ακολουθούν την κοινωνία.

fonitisxantis.gr

Διαβάστε περισσότερα στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας μας, που μπορείτε να την βρείτε στα περίπτερα ή να εγγραφείτε συνδρομητές.

 

Ανασκουμπώθηκαν στη ΝΔ μετά την ανακοίνωση καθόδου του Κ. Ζαγναφέρη ως ανεξάρτητου Αντιπεριφερειάρχη…

Άρχισαν να διαρρέουν πως ο Κ. Μητσοτάκης, αναφερόμενος στη στήριξη του κόμματος, μίλησε για τους εκλεγμένους από τον κόσμο περιφερειάρχες

  Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι από την ανακοίνωση καθόδου του Κ. Ζαγναφέρη ως ανεξάρτητου υποψήφιου Περιφερειάρχη και αμέσως στα κεντρικά της ΝΔ άρχισαν κάποιοι να ανασκουμπώνονται, τονίζοντας πως βιάστηκε να κάνει την ανακοίνωσή του, καθώς ο Κ. Μητσοτάκης στην Άρτα, μίλησε για στήριξη του κόμματος μόνο στους Εκλεγμένους Περιφερειάρχες από τον Κόσμο, όπου μέσα σε αυτούς δεν μπορεί να συμπεριληφθεί ο Χ. Μέτιος, καθώς ο ίδιος εκλέχτηκε διάδοχος του Γ. Παυλίδη από τους Περιφερειακούς Συμβούλους της παράταξης και όχι από τον κόσμο.

Η αλήθεια βέβαια είναι πως αν δεν γνωρίζαμε το παρασκήνιο και τις διαβουλεύσεις που έγιναν το τελευταίο χρονικό διάστημα με τα κεντρικά της ΝΔ, θα μπορούσαμε να πιστέψουμε αυτή την εκδοχή, όμως όταν γνωρίζουμε πολύ καλά πως έχουν γίνει πολλές επαφές και συζητήσεις αλλά όλες οι προτάσεις χτυπούσαν σε τοίχο, τότε πώς μπορούμε να δεχθούμε κάτι τέτοιο;;;

fonitisxantis.gr

Διαβάστε περισσότερα στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας μας, που μπορείτε να την βρείτε στα περίπτερα ή να εγγραφείτε συνδρομητές.

Εδώ Γράφετε τα σχόλια σας