Δεκτή η παραίτηση Κιατίπη… Κατεβαίνει υποψήφιος Δήμαρχος Τοπείρου… Νέος Πρόεδρος ΝΟΔΕ Ξάνθης ο Μ. Πατεράκης

Δεκτή η παραίτηση Κιατίπη…

Κατεβαίνει υποψήφιος Δήμαρχος Τοπείρου…

Νέος Πρόεδρος ΝΟΔΕ Ξάνθης ο Μ. Πατεράκης

Ανακοινώνεται ότι δυνάμει της υπ’αρ. 1883/10-10-2018 απόφασης του Γραμματέα Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας κ. Κονταδάκη Στυλιανού, γίνεται δεκτή η από 05-10-2018 παραίτηση του Προέδρου της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Ξάνθης, κ. ΚΙΑΤΙΠΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, για τους λόγους που αναφέρονται σε αυτήν.
Σε συνέχεια της παραπάνω παραιτήσεως και βάσει της υπ’ αρ. 1885/10-10-2018 απόφασης του Γραμματέα Οργανωτικού, καθήκοντα Προέδρου της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Ξάνθης, αναλαμβάνει ο κ. ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ.

Ο Τομεάρχης Οργανωτικού Ν. Ξάνθης
Μπογιατζής Μάξιμος

 

Στη δήλωσή του ο Νίκος Κιατίπης αναφέρει τα παρακάτω:

«Σε μια εποχή που ο Δήμος Τοπείρου, αντιμετωπίζει ιδιαίτερες προκλήσεις λόγω των αυξημένων δυνατοτήτων του, όλοι μας οφείλουμε να δηλώσουμε παρόντες με σκοπό μια πραγματική αλλαγή, έναν Νέο Τόπειρο. Με αίσθημα ευθύνης, λοιπόν, ανακοινώνω την πρόθεση μου, να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση των συνδημοτών μου, με σκοπό της ανάληψη της ηγεσίας του Δήμου Τοπείρου.

Έτσι, προ ημερών λειτουργώντας καταστατικά και σεβόμενος τον Κανονισμό της Οργάνωσης, υπέβαλα την παραίτηση μου από τη θέση του Προέδρου της ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Ν. Ξάνθης. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα η ψήφος των μελών της Νέας Δημοκρατίας, η οποία μου έδωσε την ευκαιρία να παλέψω για το μέλλον της παράταξης και του τόπου και οφείλω να τους ευχαριστήσω θερμά.

Για μια πραγματική αλλαγή στον Τόπειρο σκοπός μου είναι να εργασθώ σκληρά, ώστε μέσα από ευρείες συναινέσεις και συνδυάζοντας την πείρα των παλαιοτέρων και την πυρά των νέων, όλοι μαζί να βάλουμε τις βάσεις για την υλοποίηση του οράματος μας, για έναν Νέο Τόπειρο.

Ξάνθη, 10-10-2018

Κιατίπης Νίκος»

Εδώ Γράφετε τα σχόλια σας