Της Πολιτικής το #… Γράφει ο Σταύρος Βλαχόπουλος

Το αποκαλύψαμε… Το γράψαμε και έγινε…

Ανεξάρτητος Υποψήφιος Περιφερειάρχης ο Κ. Ζαγναφέρης, μετά την επίσημη στήριξη της ΝΔ στον Χ. Μέτιο…

Από εδώ και πέρα απλά μετράμε συμπεριφορές και ικανότητα…

Δευτέρα βράδυ ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΝΔ την στήριξη του Κόμματος στο πρόσωπο του Χ. Μέτιου ως υποψήφιου Περιφερειάρχη, Τρίτη πρωί ο Ζαγναφέρης επιβεβαίωσε πλήρως τα όσα είχαμε αποκαλύψει προ μηνός περίπου.

Βέβαια ορισμένοι θα πρέπει να βάλουν λίγο φρένο στα λεγόμενά τους και να μην μας παρουσιάζουν τον Κ. Ζαγναφέρη ως τον Μεσσία που θα σώσει την περιοχή μας, καθώς μέχρι στιγμής πολλά είναι τα κακώς κείμενα που βαραίνουν την μέχρι στιγμής παρουσία του ως Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης και για να προλάβω τους πονηρούς, δεν αναφέρομαι σε παρανομίες ή κάτι που θα μπορούσε να τον στιγματίσει πολιτικά, αλλά για συμπεριφορές οι οποίες προκαλούν την κοινή γνώμη και όχι μόνο.

fonitisxantis.gr

Διαβάστε περισσότερα στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας μας, που μπορείτε να την βρείτε στα περίπτερα ή να εγγραφείτε συνδρομητές.

 

 

Ο Ζαγναφέρης κατεβαίνει ανεξάρτητος υποψήφιος Περιφερειάρχης και μαζί του μια πλειάδα στελεχών της ΝΔ…

Άντε να δούμε τώρα αν ο Κ. Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει τα περί διαγραφών που διαφήμιζαν οι φερόμενοι ως κολλητοί του…

  Το βράδυ της Δευτέρας ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε επίσημα την στήριξη του Κόμματος στους υποψήφιους Περιφερειάρχες που θεωρεί ως εκλεκτούς. Την Τρίτη επισημοποίησε ο Ζαγναφέρης τα όσα είχαμε αποκαλύψει προ ημερών και τώρα εμείς περιμένουμε να δούμε αν, ο Πρόεδρος της ΝΔ θα λειτουργήσει όπως τον εμφάνιζαν οι φερόμενοι ως κολλητοί του, διαγράφοντας τους αντιδρώντες και μη υποτασσόμενους στα Κομματικά Θέλω.

Γιατί, εδώ που τα λέμε, όσα στραβά και να βρούμε στον Ζαγναφέρη, στον Μαρκόπουλο, στον Αμοιρίδη, στον Πατακάκη και σε άλλους, τα μοναδικά καλά που δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε εμείς και κανένας άλλος, είναι το ενδιαφέρον τους, η στενοχώρια τους, οι αγώνες τους και η προσφορά τους στη Νέα Δημοκρατία και στους αγώνες που κατά καιρούς έδωσε το κόμμα αυτό…

fonitisxantis.gr

Διαβάστε περισσότερα στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας μας, που μπορείτε να την βρείτε στα περίπτερα ή να εγγραφείτε συνδρομητές.

Εδώ Γράφετε τα σχόλια σας