Αναμένεται να παραπεμφθεί ο διαιτητής του Ξάνθη-ΑΕΛ

Η παραδοχή της Ξάνθης: «Η κίτρινη στον Ντε Λούκας, ήταν κόκκινη»

Αναμένεται να παραπεμφθεί ο διαιτητής του Ξάνθη-ΑΕΛ

Αρνητικός πρωταγωνιστής της αναμέτρησης Ξάνθη-ΑΕΛ, ήταν ο διαιτητής, Γιώργος Λάμπρου.

Ο άρχων του αγώνα δεν απέβαλε τον Ντε Λούκας για σκληρό μαρκάρισμα στον Μιλοσάβλιεβιτς (έπρεπε να δεχθεί απευθείας κόκκινη στο 11′ αντί για κίτρινη που δόθηκε), ενώ έδωσε πέναλτι υπέρ της ομάδας του Ράσταβατς, με την παράβαση να γίνεται εκτός περιοχής. Όλα αυτά έκαναν έξαλλη την ομάδα της Θεσσαλίας και τον ισχυρό άνδρα της, Αλέξη Κούγια.

Τα λάθη που έκανε δεν γινόταν να περάσουν απαρατήρητα και αναμένεται να παραπεμφθεί σύμφωνα με την έκθεση του παρατηρητή του παιχνιδιού.

Η ανακοίνωση της Ξάνθης:

Η Ξάνθη νίκησε 1-0 την ΑΕΛ στα Πηγάδια, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League. Οι Βυσσινί ολοκλήρωσαν με εννέα ποδοσφαιριστές τον αγώνα, με αποτέλεσμα η θεσσαλική ΠΑΕ να βγάλει δύο ανακοινώσεις σε βάρος των διαιτητών, μία στην ανάπαυλα και μία στη διάρκεια του β΄μέρους.

Μετά τη λήξη του αγώνα, η ΠΑΕ Ξάνθη εξέδωσε και αυτή ανακοίνωση, στην οποία αφού ειρωνεύτηκε τον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, ακολούθως παραδέχτηκε ότι ο Ντε Λούκας (χαφ των Θρακιωτών) έπρεπε να αποβληθεί με κόκκινη κάρτα και να μην του δοθεί απλά κίτρινη.

Η ανακοίνωσή της: «Όταν οι δημόσιες τοποθετήσεις και οι εμφανίσεις ενός «ανδρός» είναι μηδενικές τα τελευταία 10 χρόνια, τότε τη μία φορά που εμφανίζεται, όλη η Ελλάδα οφείλει να τον ακούει προσεκτικά, να τον επικροτεί και αποθεώνει, όπως όλος ο θεσσαλικός κάμπος.

Στο 10ο λεπτό η κίτρινη κάρτα που υπεδείχθη από τον διαιτητή στον Ντε Λούκας ήταν κόκκινη. Αυτό ήταν και το μοναδικό λάθος του διαιτητή στο μποξ που παίχτηκε».

Εδώ Γράφετε τα σχόλια σας