Της Πολιτικής το #… Γράφει ο Σταύρος Βλαχόπουλος

Η έλευση της κυρίας Νοτοπούλου στην Ξάνθη, μας απέδειξε πως και εδώ έχουμε πολιτικούς που συμπεριφέρονται σαν τον Αλέξη Τσίπρα

  Ένα φωτογραφικό ντοκουμέντο, που κυκλοφόρησε ευρέως εχθές, απαθανατίζει έναν πολιτικό της περιοχής, να συμπεριφέρεται όπως ο Αλέξης Τσίπρας.

Δεν θα συνδυάζαμε σε καμία περίπτωση τα δυο αυτά περιστατικά αν δεν είχαν κοινό παρανομαστή που ακούει στο όνομα Κ. Νοτοπούλου.

Τώρα το πώς είναι αυτή η φωτογραφία και τι ακριβώς απαθανάτισε ο φωτογράφος, το κρατάμε προς το παρόν για εμάς και γι’ αυτούς που κυκλοφόρησαν τη φωτογραφία αυτή, και αυτό διότι ποτέ δεν ήταν στον χαρακτήρα μας να εκθέτουμε πρόσωπα και πράγματα. Καλό θα είναι όμως, ορισμένοι από τους πολιτικούς της περιοχής, να χαλαρώσουν και να προσγειωθούν, πριν είναι πολύ αργά και τους πάρει ο κόσμος στο γιουχάρισμα, γιατί τότε η κατάσταση δεν θα είναι αναστρέψιμη…

fonitisxantis.gr

 

Μεγάλη η συμμετοχή του κόσμου στην παρέλαση της 4ης Οκτωβρίου μετά από καιρό…

Είναι κρίμα ο Δήμος να στερεί όλους αυτούς τους πολίτες από τον ήχο της μικροφωνικής

  Δεν ξέρω αν το παρατήρησε και άλλος, αλλά εγώ έγινα μάρτυρας κατά την παρέλαση της 4ης Οκτωβρίου και πιστεύω πως μετά από τόσα χρόνια στον χώρο της ενημέρωσης, έχω την πείρα να κρίνω πως, αυτή τη φορά ο κόσμος ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Από τις 11:30 το πρωί η 28ης και τα πεζοδρόμια αυτής ήταν ασφυκτικά γεμάτα από κόσμο που περίμενε να δει την παρέλαση και να χειροκροτήσει, τόσο τους μαθητές όσο και τους στρατιώτες, που για ακόμη μια φορά έσωσαν την παράσταση, παρελαύνοντας σε άψογους σχηματισμούς, μιας και οι μαθητές τα τελευταία χρόνια συνηθίζουν να παρελαύνουν όπως να ‘ναι.

Εκείνο όμως το σημείο στο οποίο αξίζει να μείνουμε καυτηριάζοντάς το, είναι η για πολλοστή φορά διαμαρτυρία του κόσμου, για την έλλειψη μικροφωνικής που θα καλύπτει σε μήκος την διαδρομή της παρέλασης. Δεν είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας όλοι όσοι επιλέγουν να παρακολουθήσουν την παρέλαση στα μισά της διαδρομής προς την Κεντρική Πλατεία, ούτε και αυτοί που κάθονται στην αρχή της παρέλασης και αυτό θα πρέπει ο Δήμος να το αντιληφθεί και να δώσει επιτέλους μια λύση.

fonitisxantis.gr

 

Στα μισά της Μαθητικής Παρέλασης ο Περιφερειάρχης Χ. Μέτιος έφυγε για να ταξιδέψει προς Αθήνα, προκειμένου να παραβρεθεί στην εκδήλωση για τα γενέθλια της ΝΔ

  Όσοι ήταν από την αρχή της παρέλασης για την 99η επέτειο απελευθέρωσης της Ξάνθης από τον Βουλγαρικό Ζυγό, διαπίστωσαν πως στην εξέδρα των επισήμων, δίπλα από τον Αντιπεριφερειάρχη Κ. Ζαγναφέρη, κάθισε ο Περιφερειάρχης Χ. Μέτιος. Εκείνο όμως που προκάλεσε εντύπωση στον κόσμο, ήταν πως ο Χ. Μέτιος στα μισά περίπου της μαθητικής παρέλασης, εγκατέλειψε τη θέση αυτή και δεν επέστρεψε, προκαλώντας ποικίλα σχόλια.

Η αλήθεια βέβαια ίσως και να κρύβεται πίσω από την είδηση πως, ο Περιφερειάρχης έπρεπε να πάει στην Αθήνα προκειμένου να παραβρεθεί στην εκδήλωση για τα γενέθλια της Νέας Δημοκρατίας, κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί από τον ίδιο, ούτε έχει δημοσιοποιηθεί από κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Κάποιοι άλλοι βέβαια, είπαν πως εξαιτίας της απόφασης να κατέλθει υποψήφιος Περιφερειάρχης ο Κ. Ζαγναφέρης, ο Χ. Μέτιος ήρθε απλά για να δώσει το «παρών» και αποχώρησε, στέλνοντας με αυτόν τον τρόπο ένα μήνυμα προς τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης, αλλά και όλους όσους τον στηρίζουν σε αυτή την, όπως μέχρι στιγμής διαφαίνεται, ανεξάρτητη κίνησή του.

 

fonitisxantis.gr

 

Έχασε το Νόμπελ Ειρήνης ο Αλέξης Τσίπρας, Πρωθυπουργός της Ελλάδας. Και τώρα τι;;;

Όσοι έβλεπαν τα στελέχη της Κυβέρνησης να αγωνίζονται υπέρ των δικαιωμάτων των λαθρομεταναστών, ακόμη και όταν αυτά αντιτάσσονται στα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών, έβγαζαν αυτομάτως το συμπέρασμα πως αυτή η Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός της, έχουν βάλει πλώρη για το Νόμπελ Ειρήνης. Δυστυχώς όμως οι εξελίξεις τους διέψευσαν και σήμερα εμείς αναρωτιόμαστε, τώρα που δεν δόθηκε το βραβείο του Νόμπελ Ειρήνης στον Πρωθυπουργό της χώρας μας, τι μέλλει γενέσθαι;;; Τι θα απογίνουν όλοι αυτοί οι λαθρομετανάστες που εισέβαλαν παράνομα στη χώρα μας και δεν προέρχονται από χώρες όπου υπάρχει ή υπήρξε πόλεμος;;; Τι θα τους κάνουμε χωρίς Νόμπελ Ειρήνης;;;

fonitisxantis.gr

Εδώ Γράφετε τα σχόλια σας