Για την Άνοιξη προσδιορίζεται η ημερομηνία διεξαγωγής της δεύτερης «Λευκής Νύχτας» στην αγορά της Ξάνθης

Στο πλευρό του εμπορικού συλλόγου Κομοτηνής, ο εμπορικός σύλλογος Ξάνθης, όσον αφορά τη δική τους διοργάνωση αυτή την Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου

Για την Άνοιξη προσδιορίζεται η ημερομηνία διεξαγωγής της δεύτερης «Λευκής Νύχτας» στην αγορά της Ξάνθης

 

 

Γράφει η Ντιάνα Τσερβονίδου

 

Επανέρχεται η «Λευκή Νύχτα» στην αγορά της Ξάνθης, όπως όλα τα στοιχεία δείχνουν την Άνοιξη, μιας και η εποχή αυτή κρίνεται από τον τοπικό εμπορικό σύλλογος ως η πλέον κατάλληλη, για να σημειώσει επιτυχία η διοργάνωση.

Όταν πριν μερικά χρόνια, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ξανθιώτικη αγορά, στο πλαίσιο του καρναβαλικού γεγονότος, η εκδήλωση δεν γνώρισε μεγάλη ανταπόκριση από την πλευρά του κόσμου, εξαιτίας του καιρού. Τότε, οι διοργανωτές είχαν θεωρήσει ότι, η κίνηση που θα υπήρχε στην πόλη λόγω του καρναβαλιού, θα μπορούσε να διοχετευτεί και στα καταστήματα της τοπικής αγοράς, αλλά δυστυχώς το τσουχτερό κρύο δεν άφησε πολλά περιθώρια, για να ευδοκιμήσει το εγχείρημα. Έχοντας, λοιπόν, αυτό ως προηγούμενο, ο εμπορικός σύλλογος Ξάνθης αποφάσισε, αυτή τη φορά, να τοποθετήσει χρονικά τη διοργάνωση της δεύτερης στη σειρά «Λευκής Νύχτας» για τη θερινή περίοδο και δη την Άνοιξη, αφού το Καλοκαίρι ο περισσότερος κόσμος λείπει για διακοπές.

Προς το παρόν, βέβαια, ο εμπορικός σύλλογος Ξάνθης στηρίζει το αντίστοιχο εγχείρημα που θα πραγματοποιηθεί για τέταρτη συνεχή χρονιά στην πόλη της Κομοτηνής, αφού όπως επισημαίνει ο Πρόεδρος του συλλόγου, κ. Ε. Μίλκογλου, υπάρχει άψογη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια μεταξύ των εμπορικών συλλόγων σε επίπεδο Περιφέρειας. Έτσι, η αγορά της Κομοτηνής θα υποδεχθεί για πρώτη φορά τη «Λευκή Νύχτα» της Οκτώβριο αντί για Σεπτέμβριο μήνα, την ερχόμενη Παρασκευή, πέντε του μηνός με αφορμή και την επιστροφή των φοιτητών .

Η παρουσία μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του εμπορικού μας συλλόγου είναι σχεδόν βέβαιη, σύμφωνα με αυτά που αναφέρει ο κ. Ε. Μίλκογλου. Εξάλλου, συμπληρώνει ο ίδιος, υπάρχει αμοιβαία στήριξη σε δράσεις που λαμβάνουν χώρα στις αγορές των πόλεων της Περιφέρειας. «Είναι προς τη θετική κατεύθυνση, η συνεργασία που έχουμε αναπτύξει τα τελευταία χρόνια όλοι οι πρόεδροι των εμπορικών συλλόγων της Περιφέρειας, γιατί με αυτό τον τρόπο μπορούμε και ακουγόμαστε καλύτερα στο κέντρο λήψης των αποφάσεων, την Αθήνα. Είναι δεδομένο ότι, σαν εμπορικός σύλλογος Ξάνθης είμαστε στο πλευρό και στηρίζουμε την προσπάθεια του εμπορικού συλλόγου Κομοτηνής σε ότι αφορά τη διοργάνωση μίας ακόμη Λευκής Νύχτας. Εξάλλου, άλλες είναι οι ιδιαιτερότητες της δικής μας αγοράς και εντελώς διαφορετικές της αγοράς της Κομοτηνής. Όπως πάντα και εκτός απροόπτου θα είμαστε εκεί για να τους στηρίξουμε, όπως πράττουν και αυτοί σε αντίστοιχες δράσεις που αφορούν τη δική μας αγορά. Όσον αφορά τώρα τη δική μας «Λευκή Νύχτα», προσανατολιζόμαστε για την Άνοιξη, τότε δηλαδή που και ο καιρός θα είναι σύμμαχός μας στην προσπάθεια για να σημειώσει αυτή επιτυχία…» σχολιάζει, για το θέμα, ο κ. Ε. Μίλκογλου.

 

fonitisxantis.gr

Εδώ Γράφετε τα σχόλια σας