Της Πολιτικής το #… Γράφει ο Σταύρος Βλαχόπουλος

Ένα κλικ πριν το λιντσάρισμα και όμως η κατάσταση δεν φαίνεται να αλλάζει…

Τα νεύρα όλων σμπαράλια…

  Οι ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί και όλα δείχνουν πως η κατάσταση δεν απέχει πολύ από το να εκτραχυνθεί χωρίς διάθεση διόρθωσης. Βρισκόμαστε όπως όλα δείχνουν ένα κλικ πριν το λιντσάρισμα και όμως τίποτε δεν δείχνει πως θα αλλάξει κάτι. Το δούλεμα πάει ψιλό γαζί και αυτοί συνεχίζουν να περνάνε καλά, σε βάρος όλων μας.

Ένας Πρωθυπουργός που αποδέχτηκε άνευ όρων την ήττα του μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα μέσα από το μακρόσυρτο κύκνειο άσμα. Ένας Πρωθυπουργός, που δεν αντέδρασε με έντονο τρόπο, απέναντι στις προσβολές των ξένων, ακόμη και όταν ένας εξ αυτών, μας χαρακτήρισε επαίτες (ζητιάνους). Και δεν αντέδρασε για τους δικούς του μόνο λόγους, μιας και σε κάθε άλλη περίπτωση το Ευρωκοινοβούλιο θα είχε ανατιναχθεί αν κάποιος τολμούσε να μας χαρακτηρίσει ζητιάνους. Και δεν βγήκε ο πρωθυπουργός να του πει του Ισπανού, πως ένα μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δεν είναι ζητιάνος, γιατί έχει τόσες υποχρεώσεις, όσα και δικαιώματα, που έχουν και οι υπόλοιπες χώρες μέλη της Ε.Ε., αλλά πού να βρεθεί η μαγκιά να ειπωθούν αυτά;;;

fonitisxantis.gr

Διαβάστε περισσότερα στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας μας, που μπορείτε να την βρείτε στα περίπτερα ή να εγγραφείτε συνδρομητές.

 

 

Από το κακό στο χειρότερο οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας ή κάτι άλλο συμβαίνει;;;

  Εκτός από τα περιστατικά με τις πτώσεις των μαχητικών και εκπαιδευτικών αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας της Χώρας μας. Εκτός από τις απώλειες ανθρώπινων ζωών των πολύ έμπειρων πιλότων μας. Εκτός από τη σύλληψη των δυο αξιωματικών μας από τους Τούρκους, αλλά και από τις συνεχόμενες προκλήσεις των Τούρκων στα Εθνικά Χωρικά μας Ύδατα, τώρα έχουμε και τις πτώσεις των μη επανδρωμένων αεροσκαφών που διαθέτει η Ελλάδα, όπως συνέβη και εχθές στην Κομοτηνή, όπου το πρωί σήμανε συναγερμός, μιας και κατέπεσε σε αγροτική περιοχή ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος της χώρας μας, ενώ επέστρεφε από αποστολή.

fonitisxantis.gr

Διαβάστε περισσότερα στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας μας, που μπορείτε να την βρείτε στα περίπτερα ή να εγγραφείτε συνδρομητές.

 

 

Τα είπε έξω από τα δόντια ο Άδωνις Γεωργιάδης στην Ξάνθη, στέλνοντας μηνύματα και στους ενταύθα προκλητικούς του Κόμματος, που θεωρούν πως θα βγει η ΝΔ Κυβέρνηση και θα κάνουν πάρτυ.

Με την όρεξη έμειναν όσοι περίμεναν να κάνει αναφορά στο θέμα «χρίσματα» για τις αυτοδιοικητικές εκλογές…

Το θέμα είναι ποιος το κατάλαβε;;;

Στην Ξάνθη περιόδευσε ο Άδωνις Γεωργιάδης την Τετάρτη και στο τέλος αυτής της περιοδείας, πραγματοποίησε κεντρική ομιλία στην Αίθουσα συνεδριάσεων του ΕΒΕ Ξάνθης.

Ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, δεν μάσησε τα λόγια του και τα είπε έξω από τα δόντια, στέλνοντας μηνύματα, τόσο εκτός της ΝΔ όσο και εντός, με στόχο τους ενταύθα προκλητικούς του Κόμματος, που νομίζουν πως με το που θα γίνει Κυβέρνηση η ΝΔ, θα κάνουν πάρτυ.

fonitisxantis.gr

Διαβάστε περισσότερα στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας μας, που μπορείτε να την βρείτε στα περίπτερα ή να εγγραφείτε συνδρομητές.

Εδώ Γράφετε τα σχόλια σας