Της Πολιτικής το #… Γράφει ο Σταύρος Βλαχόπουλος

Σε μεγάλο καμάκι έχει εξελιχθεί αυτοδιοικητικός της περιοχής, ενώ δεν του φαίνεται…

Τα κόρτε του δίνουν και παίρνουν εντός και εκτός των πυλών της περιοχής μας…

Μου το έλεγαν και δεν το πίστευα, όμως κάποια στιγμή ήρθε και η απόδειξη

  Επειδή έχουν δει πολλά τα μάτια μου σε αυτή τη δουλειά και ακόμη περισσότερα έχουν ακούσει τα αυτιά μου, έχω μάθει να συλλέγω όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία πριν προβώ σε κάτι ή πριν το πιστέψω. Όπως λοιπόν εδώ και καιρό μου μετέφεραν διάφοροι αλλά όχι αφερέγγυοι συμπολίτες μας, αυτοδιοικητικός της περιοχής έχει εξελιχθεί σε μεγάλο καμάκι ενώ δεν του φαίνεται και δρα τόσο εντός όσο και εκτός των πυλών της περιοχής μας.

Όσο και να μου το έλεγαν εγώ δεν το πίστευα, μέχρι που είδα με τα ίδια μου τα μάτια τον συγκεκριμένο να δρα κατά τα όσα μου μαρτυρούσαν κατά καιρούς συμπολίτες μας και ειλικρινά έπεσα από τα σύννεφα. Και έπεσα από τα σύννεφα όχι γιατί δεν θεωρώ πως ο κάθε άνδρας έχει το δικαίωμα να φλερτάρει ή πως είναι κακό ένα φλερτ, αλλά γιατί ο συγκεκριμένος έχει ξεφύγει πέρα από κάθε όριο και τελευταία το έχει τερματίσει.

Βέβαια θα μου πείτε πως δεν σας έχω συνηθίσει να ασχολούμαι με την προσωπική ζωή του καθενός και όντως έτσι είναι, αλλά στην προκειμένη περίπτωση δεν μπορούσα να μην ασχοληθώ, μιας και ορισμένοι αυτόν τον άνθρωπο τον εμφανίζουν και ως κάτι φανταστικό για την περιοχή και την τοπική μας αυτοδιοίκηση, που έδωσε πολλά, αλλά έχει ακόμα περισσότερα να δώσει… Θεωρώντας λοιπόν πως αν συνεχίσει έτσι, η περιοχή μας θα χάσει (;) αυτό εκ του αποτελέσματος θα κριθεί, προσπαθούμε να συμμαζέψουμε κάπως την κατάσταση, πριν γίνει ασυμμάζευτη…

fonitisxantis.gr

 

Εδώ Γράφετε τα σχόλια σας