Την Τετάρτη το απόγευμα, ανοικτή Νομαρχιακή Συνέλευση της ΝΟΔΕ Ξάνθης, για τις δράσεις του κόμματος στο πλαίσιο της 83ης ΔΕΘ

Ομιλητές ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ. και Βουλευτής Β’ Αθηνών Άδωνις Γεωργιάδης, ο Βουλευτής Έβρου Δημοσχάκης Αναστάσιος και ο Βουλευτής Πρέβεζας Γιαννάκης Στέργιος

Την Τετάρτη το απόγευμα, ανοικτή Νομαρχιακή Συνέλευση της ΝΟΔΕ Ξάνθης, για τις δράσεις του κόμματος στο πλαίσιο της 83ης ΔΕΘ

  Για 3η συνεχόμενη χρονιά, η ΝΔ συγκροτεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσεων, εκδηλώσεων κι επισκέψεων με ευρύτερη θεματολογία, από τις 3 έως και τις 14 Σεπτεμβρίου, στη Β. Ελλάδα στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. 

  Με εξωστρέφεια, μέσα στην κοινωνία, αφουγκραζόμαστε τους πολίτες, συνομιλούμε μαζί τους και διαμορφώνουμε μαζί την επόμενη ημέρα.  Στέλνουμε μήνυμα εθνικής αισιοδοξίας, αυτοπεποίθησης και πίστης στις δυνατότητες των Ελλήνων.

  Δίνουμε έμφαση στο μέλλον, ενώ η Κυβέρνηση ασχολείται με το χθες. Βρισκόμαστε μέσα στην κοινωνία, μαζί με τους πολίτες, ενώ η Κυβέρνηση κρύβεται. 

Στα πλαίσια της παραπάνω δράσης, η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας Ξάνθης, καλεί τους φίλους και τα μέλη της να παραστούν στην ανοικτή Νομαρχιακή Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Ξάνθης, στις 19.30 με ομιλητές, τον Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτή Β’ Αθηνών Γεωργιάδη Σπυρίδωνα-Άδωνη, τον Βουλευτή Έβρου Δημοσχάκη Αναστάσιο και τον Βουλευτή Πρέβεζας Γιαννάκη Στέργιο.

  Την ίδια μέρα το παραπάνω κλιμάκιο θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με φορείς του τόπου μας, ενώ θα επισκεφθεί κι εξωστρεφείς παραγωγικές μονάδες καινοτομίας με έμφαση στον πρωτογενή τομέα.

  Ζητάμε από τους πολίτες να συμπορευθούμε σε μια προσπάθεια αναγέννησης της πατρίδας μας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Η Ελλάδα χρειάζεται μια συνολική επανεκκίνηση. Αξίζουμε καλύτερα!

Εδώ Γράφετε τα σχόλια σας