Της Πολιτικής το #… Γράφει ο Σταύρος Βλαχόπουλος

Έπεσε η αυλαία της έκθεσης τοπικών προϊόντων του ΕΒΕ Ξάνθης

Καλά τα ευχολόγια και οι ευχαριστίες αλλά για την επόμενη χρειάζεται πολύ δουλειά

Μπορεί ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης να δηλώνει ευχαριστημένος με την έκθεση τοπικών προϊόντων που διοργάνωσε το ΕΒΕ Ξάνθης και η οποία προχθές έριξε αυλαία, όμως η πραγματικότητα και εφόσον είμαστε αντικειμενικοί θα πρέπει να μας γεμίσει με αρκετούς προβληματισμούς, όπως συμβαίνει εξάλλου σε κάθε νέα προσπάθεια, καθώς θα πρέπει να έχουμε εντοπίσει τα αρνητικά με απώτερο σκοπό να τα εξαλείψουμε. Το ότι συμμετείχαν στην έκθεση αυτή, αρκετοί συντοπίτες μας παραγωγοί τοπικών προϊόντων, δεν σημαίνει πως και η έκθεση είχε επιτυχία καθώς η επιτυχία των εκθέσεων, κρίνεται από τη συμμετοχή του κόσμου αλλά και από την απήχηση που θα έχουν τα εκθέματα στον κόσμο.

 

 

 

 

Να διαγράψεις πρώτα από το κόμμα Κυριάκο Μητσοτάκη αυτούς που αυτοεμφανίζονται μέλη του περιβάλλοντός σου στην Ξάνθη και μετά τους υπόλοιπους

Όπως μου μεταφέρανε εχθές, πριν λίγες ημέρες όψιμος πρωτοκλασάτος της ΝΔ στην Ξάνθη και το όψιμος το αναφέρω γιατί τα τελευταία δυο χρόνια άρχισε να εμφανίζεται ως Νεοδημοκράτης, μιλούσε απαξιωτικά για τον Δ. Σαλτούρο τονίζοντας πως είναι επιλογή από ψηλά και δεν μπορούν να τον κόψουν από υποψήφιο.

Βέβαια στη συνέχεια ο συγκεκριμένος σφουγγοκωλάριος που εμφανίζεται και ως άνθρωπος του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, συνέχισε λέγοντας πως δεν έχει καμία τύχη ο Δ. Σαλτούρος, γιατί κανένας δεξιός δε θα τον ψηφίσει.

Δηλαδή για να καταλάβουμε και εμείς οι κοινοί θνητοί, άνθρωπος που εμφανίζεται στην Ξάνθη ως άνθρωπος του προέδρου μιλά τόσο απαξιωτικά για την επιλογή του προέδρου και οι κύριοι Μητσοτάκης και Αυγενάκης ασχολούνται με τις διαγραφές μελών της ΝΔ σε άλλη περιοχή επειδή αυτά δεν ήθελαν για υποψήφιο περιφερειάρχη τον εκλεκτό του κόμματος. Μήπως να ξεκινούσες από αυτούς τις διαγραφές Κυριάκο;;;; Είναι δυνατόν οι άνθρωποί σου Κυριάκο να μιλούν έτσι και μάλιστα δημόσια για τις επιλογές σου;;;

Εδώ Γράφετε τα σχόλια σας