Εξέδιδαν εισιτήρια του ΚΤΕΛ σε μη νόμιμους μετανάστες!

Τρεις συλλήψεις στο Διδυμότειχο, ανάμεσά τους και μία 15χρονη

Εξέδιδαν εισιτήρια του ΚΤΕΛ σε μη νόμιμους μετανάστες!

Συνελήφθησαν στις 24-7-2018 το πρωί, στο Διδυμότειχο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας  Ορεστιάδας , τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 52 (άντρας) και 27, 15 (γυναίκες) ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνει έναν ακόμη 20χρονο ημεδαπό.

Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε, οι τρεις δράστες, ηλικίας 27, 20 και 15 ετών, αρχικά εξέδωσαν τρία εισιτήρια του ΚΤΕΛ με προορισμό την Αλεξανδρούπολη, με τα οποία στη συνέχεια προμήθευσαν τρεις μη νόμιμους μετανάστες. Ακολούθως, ο 52χρονος καθοδήγησε τους μη νόμιμους μετανάστες στο σταθμό ΚΤΕΛ του Διδυμοτείχου, με σκοπό να τους προωθήσουν στην ενδοχώρα.

Κατασχέθηκαν τρία (3) εισιτήρια.

Σημειώνεται ότι η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει επίσης έναν 56χρονο ημεδαπό, ο οποίος κατηγορείται για παραμέληση εποπτείας της 15χρονης κόρης του.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Διδυμοτείχου.

Εδώ Γράφετε τα σχόλια σας