Στο Πράβετς το βασικό στάδιο προετοιμασίας της Ξάνθης

Οριστικοποιήθηκε η μετάβαση του ΑΟΞ στη Βουλγαρία στα τέλη Ιουλίου, όπου θα χτιστεί η ομάδα για τη σεζόν 2018-2019

Στο Πράβετς το βασικό στάδιο προετοιμασίας της Ξάνθης

 

Τελικώς, «κλήρωσε» Πράβετς για τον ΑΟΞ! Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Χρήστος Πανόπουλος, άναψε το πράσινο φως για τη μετάβαση της ομάδας στη Βουλγαρία, οπότε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει εκεί από τα τέλη του Ιουλίου έως τις αρχές Αυγούστου.

 

Όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα (25/6) η διοίκηση της θρακιώτικης ομάδας, «το πρώτο διάστημα της προετοιμασίας – 5 έως 21 Ιουλίου – περιλαμβάνει προπονήσεις στο αθλητικό κέντρο της ΠΑΕ, στα Πηγάδια. Από την Κυριακή 22 Ιουλίου έως και τις 4 Αυγούστου, η Xanthi FC θα βρίσκεται στο Pravets της Βουλγαρίας, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, πριν την επιστροφή στην βάση για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος, η έναρξη του οποίου έχει προγραμματιστεί για τις 26 Αυγούστου».

 

Να σημειώσουμε ότι για τις 4 Ιουλίου, ημέρα Τετάρτη, έχουν οριστεί οι ιατρικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών, ενώ την Πέμπτη 5 Ιουλίου και ώρα 18:30 θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός της ομάδας και στη συνέχεια (19:00) η πρώτη προπόνηση στο Xanthi FC Arena.

 

Σε ό,τι αφορά στα φιλικά του ΑΟΞ, αυτά θα ανακοινωθούν επισήμως μόλις οριστικοποιηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες. Θυμίζουμε ότι ήδη η Ξάνθη έχει κλείσει φιλικό με τον Ηρακλή στις 19 Αυγούστου, όπως και ότι αναζητούνται άλλοι τέσσερις αντίπαλοι συνολικά για αναμετρήσεις στην Ελλάδα. Στο Πράβετς ο ΑΟΞ θέλει να δώσει τέσσερις φιλικούς αγώνες.

 

Εδώ Γράφετε τα σχόλια σας