ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ

 

Γράφει ο Αντγος ε.α.

Νικόλαος Φωτιάδης

 

Έφυγε από τη  ζωή προ ημερών σε ηλικία 81 ετών ο σπουδαίος ποδσφαιριστής του Ολυμπιακού και αργότερα προπονητής Κώστας Πολυχρονίου και η κηδεία του έγινε τη Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018.

Βρέθηκα στην Αθήνα και πήγα στον Ιερό Ναό της Γεννήσεως του Χριστού στην Παιανία για να αποχαιρετίσω έναν άνθρωπο που προσέφερε τόσα πολλά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και μαζί με άλλους ποδοσφαιριστές της εποχής του δίδαξε και ήθος.

Ήταν όλοι εκεί. Απο τον πρώην Πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή μέχρι τον τελευταίο οπαδό  του Ολυμπιακού. Πολιτικοί, Δημοτικοί Άρχοντες, συμπαίχτες του αείμνηστου Πολυχρονίου στον Ολυμπιακό (Δαρίβας, Υφαντής, Θεοδωρίδης, Τζανετουλάκος) αλλά και σε άλλες ομάδες (Νεστορίδης, Δομάζος, Καμάρας, Αντωνιάδης, Παπάζογλου κτλ) παραβρέθηκαν και συλλυπήθηκαν τους συγγενείς του.

Συντετριμμένοι η σύζυγός του, ο γιός και η κόρη του καθώς και τα εγγόνια του Κώστα Πολυχρονίου. Η εκκλησία γεμάτη από λουλούδια κόκκινα και λευκά. Λαοθάλασσα στην Παιανία για τον αποχαιρετισμό του μεγάλου ποδοσφαιριστή και αξιόλογου προπονητή Κώστα Πολυχρονίου. Ο Θεός να τον αναπαύσει.

 

 

Εδώ Γράφετε τα σχόλια σας