Πολύνεκρο τροχαίο με μετανάστες στην Εγνατία Οδό, στο ύψος της Καρβάλης…  Έξι νεκροί, εκ των οποίων τρία παιδιά, και 10 τραυματίες ο απολογισμός του θανατηφόρου τροχαίου

Πολύνεκρο τροχαίο με μετανάστες στην Εγνατία Οδό, στο ύψος της Καρβάλης

Έξι νεκροί, εκ των οποίων τρία παιδιά, και 10 τραυματίες ο απολογισμός του θανατηφόρου τροχαίου

Ένα ακόμη θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα με λαθρομετανάστες κτυπάει το καμπανάκι πως η κατάσταση έχει ξεφύγει. Σύμφωνα με πληροφορίες, εχθές το πρωί, βαν στο οποίο ήταν παστωμένοι 16 λαθρομετανάστες, κινούμενο στην Εγνατία Οδό από Ξάνθη προς Καβάλα, ξέφυγε από την πορεία του στις 7 περίπου το πρωί και χτύπησε στο διαχωριστικό τσιμεντένιο στηθαίο της δεξιάς λωρίδας, με αποτέλεσμα να τιναχθεί στον αέρα και να καταλήξει στα βράχια ως άμορφη μάζα σιδερικών, σπέρνοντας τον θάνατο. Το ατύχημα συνέβη στο ύψος της Καρβάλης και όπως πληροφορίες αναφέρουν, από τα συντρίμμια είχαν ανασυρθεί 5 άτομα νεκρά και 4 τραυματισμένα, εκ των οποίων ο ένας εξέπνευσε κατά τη διάρκεια του χειρουργείου στο Νοσοκομείο Καβάλας.

Εκεί νοσηλεύονται οι δέκα τραυματίες, εκ των οποίων ο ένας χειρουργήθηκε από ορθοπεδικούς, ενώ η κατάσταση των άλλων τριών θεωρείται σοβαρή καθώς έχουν βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Οι άλλοι έξι τραυματίες είναι πιο ελαφρά.
Όλα τα στοιχεία δείχνουν πως πρόκειται για οικογένειες προσφύγων που πλήρωσαν τον διακινητή για να τους μεταφέρει από τον Έβρο στη Θεσσαλονίκη.

Εδώ Γράφετε τα σχόλια σας