6 τελικά οι νεκροί του τροχαίου, καθώς ο ένας εκ των δύο σοβαρά τραυματισμένων υπέκυψε στα τραύματά του κατά τη διάρκεια του χειρουργείου

 

6 τελικά οι νεκροί του τροχαίου, καθώς ο ένας εκ των δύο σοβαρά τραυματισμένων υπέκυψε στα τραύματά του κατά τη διάρκεια του χειρουργείου

Ένα ακόμη θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα με λαθρομετανάστες κτυπάει το καμπανάκι πως η κατάσταση έχει ξεφύγει. Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα το πρωί, βαν στο οποίο ήταν παστωμένοι 16 λαθρομετανάστες , κινούμενο στην Εγνατία Οδό από Ξάνθη προς Καβάλα, ξέφυγε από την πορεία του στις 7 περίπου το πρωί και χτύπησε στο διαχωριστικό τσιμεντένιο στηθαίο της δεξιάς λωρίδας, με αποτέλεσμα να τιναχθεί στον αέρα και να καταλήξει στα βράχια ως άμορφη μάζα σιδερικών, σπέρνοντας τον θάνατο. Το ατύχημα συνέβη στο ύψος της Καρβάλης και όπως οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν, από τα συντρίμμια έχουν ανασυρθεί 5 άτομα νεκρά και 4 τραυματισμένα, εκ των οποίων ο ένας εξέπνευσε κατά τη διάρκεια του χειρουργείου στο Νοσοκομείο Καβάλας.

Εκεί νοσηλεύονται οι δέκα τραυματίες, εκ των οποίων ο ένας χειρουργείται από ορθοπεδικούς αυτή την ώρα, ενώ η κατάσταση των άλλων τριών θεωρείται σοβαρή καθώς έχουν βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Οι άλλοι έξι τραυματίες είναι πιο ελαφρά.
Όλα τα στοιχεία δείχνουν πως πρόκειται για οικογένειες προσφύγων που πλήρωσαν τον διακινητή για να τους μεταφέρει από τον Έβρο στη Θεσσαλονίκη.

Εδώ Γράφετε τα σχόλια σας