Αποκλειστικό: Τεραστίων διαστάσεων Αστυνομική Επιχείρηση αυτή την ώρα στην Περιοχή Πηγάδια – Κόμβος ΣΕΒΑΘ για σύλληψη διακινητών και λαθρομεταναστών.

Μεγάλη επιτυχία : Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. μεγάλο κεφάλι του κυκλώματος διακίνησης λαθρομεταναστών.

Πριν λίγη ώρα δεχθήκαμε τηλεφώνημα από κατοίκους των Πηγαδίων αλλά και από συμπολίτες μας οδηγούς που κινούνταν στην περιοχή της ΣΕΒΑΘ, οι οποίοι μας ενημέρωσαν πως στην περιοχή , επικρατεί πανικός και εκτυλίσσονται σκηνές Χολιγουντιανής παραγωγής. Όπως οι αναγνώστες μας αναφέρουν, αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη τεραστίων διαστάσεων Αστυνομική Επιχείρηση στην περιοχή Πηγάδια , Κόμβος ΣΕΒΑΘ για σύλληψη διακινητών και λαθρομεταναστών. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, άνδρες της Αστυνομίας , ακλουθούσαν τρία οχήματα ύποπτα για διακίνηση λαθρομεταναστών και λίγο μετά τις 9 το πρωί η υπόθεση μετετράπη σε ταινία χολιγουντιανής παραγωγής , αφού τα όσα εκτυλίχθησαν μόνο σε κάτι τέτοιο αντιστοιχούν.

Το ένα όχημα επιχείρησε να κατέβει από την Εγνατία Οδό, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί στον κόμβο της ΣΕΒΑΘ , ένα εκ των τριών προσπάθησε να φύγει προς Καβάλα και το τρίτο πέρασε με ιλιγγιώδη ταχύτητα μέσα από το Χωριό Πηγάδια με κατεύθυνση τον Κόμβο ΣΕΒΑΘ όπου και ακινητοποιήθηκε πριν τη Γέφυρα του Κοσύνθου, με τον οδηγό του που εικασίες αναφέρουν πως πρόκειται για ένα μεγάλο κεφάλι του κυκλώματος διακίνησης, να παρατά το όχημα με στοιβαγμένους λαθρομετανάστες και να προσπαθεί να κρυφτεί μέσα σε καλλιέργεια καλαμποκιού, σε παρακείμενο χωράφι, χωρίς όμως να τα καταφέρει, μιας και οι άνδρες της Αστυνομίας τον συνέλαβαν. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός, ο αριθμός των Λαθρομεταναστών που επέβαιναν στα οχήματα.

Εδώ Γράφετε τα σχόλια σας