Ποιος σου έδωσε Χ. Μέτιο το δικαίωμα να ξεφτιλίζεις την αξία και τη δουλειά μας;;; Να σου δώσουμε εμείς 100 ευρώ να δουλέψεις 4 ημέρες για εμάς κύριε Περιφερειάρχη;;;

Ποιος σου έδωσε Χ. Μέτιο το δικαίωμα να ξεφτιλίζεις την αξία και τη δουλειά μας;;;

Να σου δώσουμε εμείς 100 ευρώ να δουλέψεις

4 ημέρες για εμάς κύριε Περιφερειάρχη;;;

Να χαίρεστε τον Μέτιο σας κύριοι Αυγενάκη, Μητσοτάκη, που πετούσε τα χιλιάρικα για τα ημερολόγια που μοίραζε καλοκαιριάτικα σαν μαρουλόφυλλα και τώρα θέλει να βγάλει από το κουνούπι ξύγκι, μιας και έχουμε και πολλά κουνούπια φέτος…

 

Γράφει ο Σταύρος Βλαχόπουλος

 

Δεν έχει τελειωμό ο κατήφορος της Περιφέρειας υπό την καθοδήγηση του Χ. Μέτιου, περιφερειάρχη παρεάρχη όπως τον χαρακτηρίζουν ακόμη και στελέχη της παράταξης στην οποία σήμερα είναι επικεφαλής. Νέο ανδραγάθημα του «ΧΟΥΒΑΡΝΤΑ» Χ. Μέτιου το να αναθέσει σε Διαφημιστική Εταιρεία των Αθηνών, τη διαφήμιση της Εμπορικής Έκθεσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με την εντολή να πάρουν διαφήμιση όλα τα ΜΜΕ. Ως εδώ βέβαια καλώς, εκτός από το κομμάτι της Διαφημιστικής Εταιρείας των Αθηνών.

Το χειρότερο βέβαια είναι πως το μπάτζετ που αποφάσισε να δώσει ο κύριος παρεάρχης, συγγνώμη Περιφερειάρχης ήθελα να γράψω, ξεφτιλίζει τα Μέσα Ενημέρωσης και την δουλειά μας όσο τίποτε άλλο.

Δεν ξέρω αν ο κύριος Μέτιος και οι συμβουλάτορές του μας έχουν για ζητιάνους ή μας θεωρούν επαίτες, όμως γνωρίζω πολύ καλά πως τα 100 ευρώ τους τα πετάω στα μούτρα και αν θέλουνε να τους δώσω άλλα 100 ευρώ εγώ, για να δουλέψουν για εμένα τέσσερις ημέρες με αυτά.

Κάποια στιγμή θα πρέπει να καταλάβει ο Χ. Μέτιος πως τα ΜΜΕ δεν είναι φιλόπτωχα ταμεία που εκλιπαρούν για λιγοστά ευρώ προκειμένου να φυτοζωούν, αλλά έχουν προσωπικό, έξοδα και από πίσω τους κρέμονται οικογένειες που πρέπει να ζήσουν και δεν παίρνουν τους παχυλούς μισθούς που λαμβάνουν οι Περιφερειάρχες και οι Αντιπεριφερειάρχες. Και όλα αυτά ποιος;;;; Ο εκλεκτός του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Λ. Αυγενάκη, που αν ανατρέξουμε στο πολύ πρόσφατο παρελθόν, θα θυμηθούμε εκείνες τις δηλώσεις του Αρχηγού της ΝΔ, πως δεν έχει ζήσει με 700 ευρώ και εύχεται να μην έρθει εκείνη η στιγμή, γιατί δε θα μπορέσει να ζήσει. Εδώ βρε Κυριάκο, που θέλεις να γίνεις και αυριανός Πρωθυπουργός, ο Περιφερειάρχης σου παρεάρχης, θέλει να ζήσει μια επιχείρηση με 100 ευρώ, δουλεύοντας για αυτόν για τέσσερις ημέρες και εσύ δεν μπορείς να ζήσεις με 700 ευρώ;;; Δηλαδή τι θέλετε, να αρχίσουμε να σας κράζουμε δημόσια μπας και ξυπνήσετε από τον Λήθαργο της εξουσίας;;;

Και στο κάτω – κάτω, αν ο Περιφερειάρχης παρεάρχης, κοστολογεί τη δουλειά των ΜΜΕ για 4 ημέρες 100 ευρώ, γιατί να μη κοστολογήσουμε και εμείς τη δική του δουλειά και να πληρωθεί ανάλογα;;; Γιατί από όσα βλέπουμε, μάλλον στο τέλος του Μήνα με τόσα αρνητικά αποτελέσματα, τον βλέπουμε να καταλήγει άμισθος.

Ούτε αδέσποτα σκυλιά είμαστε για να μας πετάς ένα ξεροκόμματο Χ. Μέτιο παρεάρχη, ούτε σου χρωστάμε, σε αντίθεση με εσένα, που μας χρωστάς όλα αυτά που βαφτίζεις Δελτία Τύπου και μας τα στέλνεις προκειμένου να αυτοδιαφημιστείς τζάμπα. Κράτα λοιπόν τα 100 ευρώ και βάλ’ τα στον λογαριασμό για τα Ημερολόγια της Περιφέρειας, μπας και κάνεις λίγα παραπάνω για να έχεις να μοιράζεις τώρα καλοκαιριάτικα όπως συνηθίζεις, γιατί εκεί, τα χιλιάρικα τα πετούσες σαν μαρουλόφυλλα.

Θα έχουμε αρκετή συνέχεια στο θέμα αυτό, καθώς θεωρούμε πως έχει φτάσει στο απροχώρητο η κατάσταση της τζάμπα διαφήμισης και αυτοπροβολής των κατά τα άλλα ταγών της περιοχής μέσα από Δελτία Τύπου, ανούσιας αξίας για τον τόπο.

Εδώ Γράφετε τα σχόλια σας