Δεν τους βγήκε με την τοποθέτηση Φανουράκη και άπλωσαν τα χτυπήματα σε Αυγενάκη…

Δεν τους βγήκε με την τοποθέτηση Φανουράκη και άπλωσαν τα χτυπήματα σε Αυγενάκη…

 

  Μανιωδώς, όπως εχθές αποκαλύψαμε, έψαχναν και ξαναέψαχναν γαλάζια στελέχη να βρουν την τοποθέτηση του Μ. Φανουράκη για τον «Κλεισθένη 1» προκειμένου ενόψει της επίσκεψης του Λ. Αυγενάκη να τον εκθέσουν, μόνο και μόνο γιατί λειτουργεί με γνώμονα τη θέση του στην Αντιπολίτευση στον Δήμο Ξάνθης.

Δεν είναι και λίγες οι φορές που ο επικεφαλής της «Κοινωνίας Δημοτών» τους χάλασε τη σούπα και τα σχέδια και αυτό σίγουρα δεν το συγχωρούν, με αποτέλεσμα να έχουν εξαπολύσει λυσσαλέες επιθέσεις κατά του, προκειμένου να τον αποδυναμώσουν.

Τελευταία τους προσπάθεια το να τον εκθέσουν στα μάτια του γραμματέα του Κόμματος Λ. Αυγενάκη, με την τοποθέτησή του στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, νομίζοντας πως ο γραμματέας της ΝΔ, είναι από αυτούς που δε γνωρίζουν το τι συμβαίνει στην περιοχή αλλά και το πώς κινούνται ορισμένοι, καθώς και τα διάφορα τεχνάσματα που χρησιμοποιούν για να πλήξουν τους αντιπάλους τους.

Μέχρι και ταύτιση απόψεων Φανουράκη – Αυγενάκη επιχείρησαν να περάσουν, προκειμένου να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα, γιατί οι εκλεκτοί τους φοβούνται και τρέμουν την απλή αναλογική, άσχετα αν τελευταία έχουν χάσει την απόλυτη πλειοψηφία.

Εδώ Γράφετε τα σχόλια σας