20΄ – 21΄ ΜΕ ΤΟΝΟ… Γράφει ο Στέλιος Αρσενίου

Στέλιος Αρσενίου

20΄ – 21΄ ΜΕ ΤΟΝΟ

Γράφει ο Στέλιος Αρσενίου

 

Αγαπητοί αναγνώστες -τριες
Είναι σ όλους, όλες σας γνωστό το 10΄.
Βαθμός όσων αριστεύουν στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση.
Επίσης γνωρίζετε και το 20΄.
Για τους αριστεύοντες στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση.
Σήμερα, παραμονές των 20χρονων γενεθλίων του πανελλήνιου ρεκόρ των 100 μέτρων ανδρών από τον ΑΓΓΕΛΟ ΠΑΥΛΑΚΑΚΗ ( 2 – 8 – 1997 με 10.11 του ΑΠΟΦΚΑ ΞΑΝΘΗΣ) και 21 χρόνια μετά την πανελλήνια επίσης επίδοση στα 200 μέτρα γυναικών ( 16 – 6 – 1996 με 22.67 ) από την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΦΦΑ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΣ, συζύγου του ΑΓΓΕΛΟΥ, εμείς οι συμπατριώτες τους από την ΞΑΝΘΗ, το ΑΒΑΤΟ, αισθανόμαστε την ανάγκη να τους σφίξουμε θερμότατα το χέρι για τις ανεξάντλητες στιγμές περηφάνειας που μας χάρισαν, να τους ευχηθούμε τα καλύτερα, να τους καμαρώνουμε πάντα πρωταθλητές στη ζωή, τους κοινωνικούς αγώνες όπου αρίστευσαν και αριστεύουν εξ ίσου με το στίβο.
Σαν αξιολογητές εισάγουμε μια καινοτομία.
Τον βαθμό 20΄- 21΄.
Δεν δόθηκε ξανά στο παρελθόν, αμφιβάλλω αν δοθεί στο μέλλον.
Η σύζυγος, κάτοχος του πανελλήνιου ρεκόρ των 200 μέτρων, πάνω από 21 χρόνια.
Ο σύζυγος, κάτοχος του πανελλήνιου ρεκόρ των 100 μέτρων ακριβώς 20 χρόνια.
ΚΑΤΕΡΙΝΑ – ΑΓΓΕΛΕ χρόνια πολλά !!! Από τους πανέλληνες.
΄΄ ΑΝΑΞΙΦΟΡΜΙΓΓΕΣ ΥΜΝΟΙ, ΤΙΝΑ ΘΕΟΝ, ΤΙΝ΄ ΗΡΩΑ ΤΙΝΑ Δ ΄ΑΝΔΡΑ – ΓΥΝΗ * ΚΕΛΑΔΗΣΟΜΕΝ ΄΄. Λόγια του κορυφαίου λυρικού ποιητή του Αρχαίου κόσμου ΠΙΝΔΑΡΟΥ για τους Ολυμπιονίκες, πρωταθλητές, τους πρώτους των πρώτων, τους πλέον άριστους των άριστων.
΄΄ ΤΗΝΕΛΛΑ ΚΑΛΛΙΝΙΚΕ ! ΄΄
Μια φράση που ακούστηκε αναρίθμητες φορές στα 1200 χρόνια ζωής των Ολυμπιακών Αγώνων στα στάδια, τους χώρους των αγώνων.
Κρύβει μέσα της επιδοκιμασία, θαυμασμό, επιβράβευση, χαρά, συγκίνηση, τιμή, δόξα.
Σήμερα, στα γενέθλια των επιδόσεών σας, ο ΠΙΝΔΑΡΟΣ με τον ΑΡΧΙΛΟΧΟ, ποιητές λυρικοί αμφότεροι, μέσα από την ποίησή τους σας στεφανώνουν.
Όσο για εμάς τους συμπατριώτες σας, να γνωρίζετε πως θα είμαστε παρόντες στο υπέρλαμπρο εφετεινό πανηγύρι του ΑΒΑΤΟΥ στις 7 Σεπτεμβρίου όπου θα απονεμηθούν τιμές σε σας, τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΡΗΣ που ανέβηκε πανάξια στην Γ΄ Εθνική κατηγορία, διακεκριμένα μέλη του Δημοτικού Διαμερίσματος στον αθλητισμό.
Πάντα άξιοι !!!
Καλώς να μας έρθετε.

* εμβόλιμη λέξη, συνάδει με τα συμφραζόμενα.

Εδώ Γράφετε τα σχόλια σας