Τρία παρά δύο έκανε ο Μ. Αμοιρίδης τον Κ. Αντωνιάδη την Τετάρτη το πρωί στον Φορέα Διαχείρισης Βιστωνίδας. Αφορμή η παρουσίαση συνέντευξης του πρώτου από τον δεύτερο και νυν Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, ως δική του

Μιχάλης Αμοιρίδης.jpg1

Τρία παρά δύο έκανε ο Μ. Αμοιρίδης τον Κ. Αντωνιάδη την Τετάρτη το πρωί στον Φορέα Διαχείρισης Βιστωνίδας

Αφορμή η παρουσίαση συνέντευξης του πρώτου από τον δεύτερο και νυν Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, ως δική του

 

 

Πρωτόγνωρες καταστάσεις βίωσε το πρωί της Τετάρτης ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Κ. Αντωνιάδης, καθώς με τίποτα δεν πίστευε ότι τον περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη κατά την παρουσία του στη συνεδρίαση του Φορέα Διαχείρισης Λίμνης Βιστωνίδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το μέλος του Δ.Σ. του Φορέα Μ. Αμοιρίδης και πρώην Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού τα «έψαλλε» για τα καλά στον Κ. Αντωνιάδη, κοινώς τον έκανε τρία παρά δύο, γιατί διαπίστωσε πως ο νυν Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού χρησιμοποίησε πρόσφατα αυτούσια κομμάτια από συνέντευξη που είχε δώσει σε εφημερίδα της Ξάνθης ο Μ. Αμοιρίδης ως δικά του σε διαδικτυακό μέσο της Καβάλας, πράγμα που εξόργισε τον Περιφερειακό Σύμβουλο πλέον από την Ξάνθη και λειτούργησε όπως ο ίδιος έκρινε πως θα πρέπει.

Δεν είναι πρώτη φορά όπου πολιτικοί γύρω περιοχών προσπαθούν να καπηλευθούν έργο πολιτικών που προέρχονται από την περιοχή της Ξάνθης και να το αναδείξουν ως δικό τους, πράγμα που όπως φαίνεται μέχρι τελευταία έμενε αναπάντητο, τη στιγμή που όπως όλα δείχνουν τα πράγματα έχουν αλλάξει.

Εδώ Γράφετε τα σχόλια σας