Τα δύσκολα τώρα αρχίζουν για τον Μ. Φανουράκη, εφόσον και αν, αναλάβει και επίσημα το τιμόνι της παράταξης

Μ. Φανουράκης

Τα δύσκολα τώρα αρχίζουν για τον Μ. Φανουράκη, εφόσον και αν, αναλάβει και επίσημα το τιμόνι της παράταξης

  Σίγουρα πρόκειται για έναν άνθρωπο που κατά την αυτοδιοικητική του και όχι μόνο σταδιοδρομία, έδειξε πως στα δύσκολα δε το βάζει κάτω. Έδειξε καλά και άσχημα δείγματα κάνοντας λάθη, αλλά αυτό δεν μπορεί κανένας να το θεωρήσει και άκρως αρνητικό, μιας και λάθη δεν κάνει όποιος δε κάνει τίποτα.

Για τον Μ. Φανουράκη δε χρειάζονται και πολλές συστάσεις καθώς έπαιξε σημαντικούς ρόλους στις προηγούμενες διοικήσεις του Δήμου, αλλά επίσης σημαντικό ρόλο παίζει και τώρα από την πλευρά της αντιπολίτευσης, όπου φαίνεται πως είναι ένας από τους κατά κόρον ενορχηστρωτές των αντιπολιτευτικών επιθέσεων προς την Δημοτική Αρχή του Δήμου «πρότυπο».

Για τον ίδιο τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, μιας και είναι η πρώτη φορά στην αυτοδιοικητική του καριέρα, όπου αναλαμβάνει ηγετική θέση. Μια ηγετική θέση από την οποία θα πρέπει να κρατήσει ισορροπίες, αλλά και μέσα από αυτές να οδηγήσει την νυν παράταξη, αν αυτή δε διαλυθεί, στις Δημοτικές Εκλογές που πλησιάζουν. Και λέμε το «αν αυτή δε διαλυθεί», καθώς όπως είναι γνωστό, υπάρχουν πολλά σενάρια αυτή τη στιγμή στον αέρα, για υποψήφιους Δημάρχους και συνδυασμούς που θα κατεβάσουν, πράγμα που μας δημιουργεί πολλά ερωτηματικά για το αν η Κοινωνία Δημοτών, έχει όλα αυτά τα στοιχεία που χρειάζονται για να παραμείνει συμπαγής μέχρι τις εκλογές και να διεκδικήσει εκ νέου, αλλά και με νέο αρχηγό τον Δήμο Ξάνθης.

Εδώ Γράφετε τα σχόλια σας