Στα ύψη η «κόντρα» Δημαρχόπουλου-Φανουράκη, με φόντο τη μη ύπαρξη έργου του Δήμου πρότυπο στην ΑΔΑ της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού

Δημαρχόπουλος, Φανουράκης, κολυμβητήριο

Στα ύψη η «κόντρα» Δημαρχόπουλου-Φανουράκη, με φόντο τη μη ύπαρξη έργου του Δήμου πρότυπο στην ΑΔΑ της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού

Δημαρχόπουλος: Εγκρίθηκε η οικοδομική άδεια για το κολυμβητήριο Ξάνθης

Κοινωνία Δημοτών:  «Νέα κατορθώματα του Δημάρχου Πρότυπο «Δεν κάνω τίποτα»

 

 

 

 

Δημαρχόπουλος: Εγκρίθηκε η οικοδομική άδεια για το κολυμβητήριο Ξάνθης

Ο Δήμαρχος Ξάνθης Ξάνθης απάντησε στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Δημοτική Παράταξη «Κοινωνία Δημοτών» σχετικά με τη μη έγκριση αθλητικών έργων, του προγράμματος Δημόσιων Επενδύσεων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, για το Δήμο Ξάνθης.

Η Ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα:

«Εμετρήθης, Εζυγίσθης και Ευρέθης… και πάλι Αδιάβαστος!!!

«Τα ’μαθες τα νέα», πρώην Αντιδήμαρχε Αθλητισμού και νεόκοπε επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης;

Ειλικρινά, πού «σερφάρετε» στο διαδίκτυο;;; Αντιλαμβάνεστε τι διαβάζετε για το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού; Τι αφορά και σε τι έργα αναφέρεται;

Σας διέφυγε άραγε κατά το… «σερφάρισμα», η ανάρτηση της Έγκρισης Δόμησης και η Νομιμοποίηση του Κτιρίου του Κολυμβητηρίου μας;

Την ώρα που για μια ακόμη φορά, επιδιδόσασταν στο αγαπημένο σας χόμπι, να συκοφαντείτε τις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής να αξιοποιήσει κάθε ευκαιρία, επιχειρώντας ταυτόχρονα να διορθώσει τις δικές σας ανεπάρκειες κ. Φανουράκη, εγκρίθηκε η οικοδομική άδεια για το κολυμβητήριο Ξάνθης!

Προχωράμε…

Ό,τι δεν καταφέρατε εσείς κ. Φανουράκη για τις αθλητικές εγκαταστάσεις, το υλοποιούμε με κόπο εμείς.

Αδυνατούμε βεβαίως να παρανομήσουμε.

Δεν το ‘χουμε βρε αδερφέ…

Πραγματικά, άξιος ο μισθός σας και τα έργα σας σε θέματα διοίκησης…

Γι’ αυτό κάθεστε στα έδρανα της αντιπολίτευσης. Δεν το καταλάβατε ακόμη;

Σας περιμένουμε στα σοκάκια της Παλιάς Ξάνθης, να γιορτάσουμε με τους συμπολίτες μας.

Στην υγειά όλων μας…

Χαράλαμπος Αθ. Δημαρχόπουλος»

 

 

Κοινωνία Δημοτών:  «Νέα κατορθώματα του Δημάρχου Πρότυπο «Δεν κάνω τίποτα»

  1. Δεν ξέρει να γράφει και αντιγράφει από τις ανακοινώσεις μας. Στις 26/4/16 στείλαμε ανακοίνωση προς τον κ.Πρόεδρο του ΔΣ με τίτλο «Πρόεδρε εζυγίσθης, εμετρήθης και ευρέθης …… http://maxitisthrakis.blogspot.gr/2016/04/blog-post_530.html?m=1. Του άρεσε φαίνεται  και τη χρησιμοποίησε χθες.
  2. Πανηγυρίζει γιατί έπεισε την υπηρεσία Δόμησης του Δήμου,μετά από 3 χρόνια (και την αλλαγή δύο προϊσταμένων της) να εγκρίνουν την οικοδομική άδεια του κολυμβητηρίου. Που εμείς πρώτοι αποκαλύψαμε χθες και δημοσιεύεται (εφημερίδα Η ΘΡΑΚΗ, 6.9.2017) όπως όμως προβλέψαμε και το πανηγυρικό δελτίο τύπου του!!!
  3. Τσιμουδιά για τη ταμπακιέρα, ότι δεν έχει εγκριθεί ακόμη η άδεια λειτουργικότητας του κολυμβητηρίου και χωρίς αυτήν δεν μπορεί να ενταχθεί πουθενά το συγκεκριμένο έργο αλλά ούτε να δημοπρατηθεί. Μπορείτε να μας την δείξετε αν την έχετε Κύριε Δημαρχόπουλε.
  4. Για τα υπονοούμενα που αφήνει, δυστυχώς οι ημέρες και τα έργα του, (ποιά έργα …; καλύτερα οι πράξεις του) είναι αυτά που ερευνώνται αυτήν την στιγμή.
    Και ευτυχώς η δικαιοσύνη είναι τυφλή και πολύ μα πάρα πολύ ΔΊΚΑΙΗ.

Η ανικανότητα είναι αθεράπευτη, όταν δε όλοι γνωρίζουν ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα και εσύ κορδώνεσαι σαν παγώνι στις μύτες των παπουτσιών σου.

Εδώ Γράφετε τα σχόλια σας