Ο Περιφερειάρχης Χ. Μέτιος και ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κ. Ζαγναφέρης, γύρισαν την πλάτη τους στον θεσμό της μεγάλης καρναβαλικής παρέλασης.

Ο Περιφερειάρχης Χ. Μέτιος και ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κ. Ζαγναφέρης, γύρισαν την πλάτη τους στον θεσμό της μεγάλης καρναβαλικής παρέλασης.

metzagn

 

 

 

 

 

 

 

Για να φανταστείτε το πόσο ενδιαφέρον δείχνουν κάποιοι εκ των αρχόντων της Περιοχής μας για τον μεγαλύτερο ίσως θεσμό στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη , θα σας μεταφέρουμε την άσχημη εντύπωση που προκάλεσε τόσο στον κόσμο όσο και σε όλους εμάς που παρακολουθούμε από κοντά τα τεκταινόμενα, η απουσία τόσο του Περιφερειάρχη Χ. Μέτιου, όσο και του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κ. Ζαγναφέρη από την κορύφωση των ΘΛΕ , την μεγάλη καρναβαλική παρέλαση. Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό και σίγουρα δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως για αυτήν την απαράδεκτη στάση, φταίει το γεγονός ότι οι δυο άνδρες ήταν «αντίπαλοι» στις εκλογές για την ανάδειξη Περιφερειάρχη, μετά τον χαμό του Γ. Παυλίδη, του οποίου το κενό δυστυχώς δε θα μπορούσε με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, να καλύψει κανένας από τους τότε δυο διεκδικητές. Είναι καιρός να αντιληφθούν τόσο ο Χ. Μέτιος , όσο και ο Κ. Ζαγναφέρης πως τα προσωπικά τους δε χωρούν στην Ξάνθη και στη Θράκη γενικότερα και πως πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στην κοινωνία. Όχι δεν θα κρίνουμε το ενδιαφέρον τους για την Ξάνθη μόνο από την απουσία τους από την μεγάλη καρναβαλική παρέλαση και αν το κάναμε θα ήταν λάθος, όμως θα θέλαμε και από τους δυο κάποια στιγμή, να γίνει μια παρουσίαση του έργου τους για την περιοχή μας , έτσι για να δούμε αν οι «Βασιλιάδες είναι γυμνοί» ή όχι.

Εδώ Γράφετε τα σχόλια σας