Ούτε με τους ΑΝΕΛ δε μαζεύεται η κατάσταση με τις προκλήσεις Τούρκων Αξιωματούχων αλλά και ενταύθα βουλευτών στη Θράκη…

Ούτε με τους ΑΝΕΛ δε μαζεύεται η κατάσταση με τις προκλήσεις Τούρκων Αξιωματούχων αλλά και ενταύθα βουλευτών στη Θράκη…

 

  Όχι δηλώσεις αλλά και τούμπες να κάνουν οι ΑΝΕΛ, η κατάσταση με τις προκλήσεις στη Θράκη δε μαζεύεται. Έχουν ξεφύγει οι κατά καιρούς Τούρκοι αξιωματούχοι που επισκέπτονται την περιοχή, με τον μανδύα της ιδιωτικής επίσκεψης, αλλά στην πραγματικότητα η επίσκεψή τους έχει καθαρά επιθετικό χαρακτήρα μέσα στη Χώρα μας, μέσα στη Θράκη. Μια Θράκη που για κάποιους είναι ελληνική μόνο στα λόγια, αλλά για εμάς θα είναι Ελληνική μια ζωή.

Όσο και να οδύρονται κάποιοι ενταύθα πατριώτες, όσο και να επιχείρησε ο μέγας και τρανός Τέρενς Κουίκ να το παίξει Θρακάρχης, δεν είδαμε καμία διαφορά στην περιοχή. Οι προκλήσεις συνεχίζονται και με πιο εντατικούς ρυθμούς και μάλιστα νομιμοποιούνται και από Κυβερνητικούς Βουλευτές, οι οποίοι πληρώνονται από το υστέρημα του Ελληνικού λαού για να στηρίζουν τις θέσεις της Μαμάς τους (;) πατρίδας.

Αλήθεια τι έχει να πει ο Πάνος Καμμένος για τον Βουλευτή Χ. Ζεϊμπέκ και για την παρουσία του στην επίσκεψη Τσαβούσογλου, όπου δεν αντέδρασε και δεν περιμέναμε να αντιδράσει στα όσα είπε περί Τούρκων και μαμάς πατρίδας Τουρκίας ο Αντιπρόεδρος της Τουρκίας;;; Ο κύριος Ζεϊμπέκ έδωσε πολιτικό όρκο στη Βουλή ως Βουλευτής ή όχι;;; Γιατί ο Πρόεδρος της Βουλής και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σφυρίζουν αδιάφορα όταν Βουλευτές καταπατούν τους όρκους τους;;; Ο λαλίστατος Παναγιώτης Σγουρίδης, που επί ΠΑΣΟΚ σήκωνε τους τόνους ενάντια σε κάθε πρόκληση των Τούρκων μέσα στη Θράκη, γιατί δεν βγάζει ούτε μια ανακοίνωση κατά όλων αυτών που κάνουν πανό τις Δηλώσεις Τσαβούσογλου;;;

Εδώ Γράφετε τα σχόλια σας