Οριστική αφαίρεση άδειας λειτουργίας για Baiser, Κυβερνείο, με τη σφραγίδα των Α. Γκιρτζίκη, Κίρατζη Ερκάν, Λομβαρδέα Μιχάλη, Χασάν Ογλού Ορχάν, Ιγιαννίδη Στέφανου, Γουναρίδη Στέλιου

54455

Οριστική αφαίρεση άδειας λειτουργίας για Baiser, Κυβερνείο, με τη σφραγίδα των Α. Γκιρτζίκη, Κίρατζη Ερκάν, Λομβαρδέα Μιχάλη, Χασάν Ογλού Ορχάν, Ιγιαννίδη Στέφανου, Γουναρίδη Στέλιου

 

  Τελικά δεν μπορούμε να καταλάβουμε το μέγεθος του «πρότυπου» που επικρατεί στον Δήμο Ξάνθης. Ένας Δήμος ανύπαρκτος από τα καθημερινά προβλήματα των Δημοτών του. Ένας Δήμος που απουσιάζει με δική του ευθύνη από τα στοιχειώδη που πρέπει να προσφέρει στα παιδιά μας. Ένας Δήμος που λειτουργεί με βάση τα δικά του «πρότυπα» ακόμα και αν αυτά είναι σε βάρος των Δημοτών του, αποφάσισε να κλείσει δυο επιχειρήσεις μέσω των μελών της παράταξης Δημαρχόπουλου, που συμμετέχουν στην επιτροπή ποιότητας ζωής και να αφήσει δεκάδες εργαζόμενους άνεργους.

Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι οποίοι φυσικά θεώρησαν πως ως μέλη της επιτροπής ποιότητας ζωής, έχουν λύσει όλα τα προβλήματα των Ξανθιωτών και έχουν ανεβάσει την ποιότητα ζωής μας στα ύψη, αποφάσισαν να κλείσουν αυτές τις δυο επιχειρήσεις, θεωρώντας πως με την λειτουργία τους και τις παραβάσεις ωραρίου λειτουργίας που είχαν καταγεγραμμένες, μείωναν την ποιότητα της ζωής μας.

Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης Δημαρχόπουλου, που καλούνται να συμμετάσχουν στην επιτροπή ποιότητας ζωής, τη στιγμή που οι Ξανθιώτες στερούνται χώρων στάθμευσης, Κολυμβητηρίου, παιδικών χαρών και γενικότερα αρκετών υποδομών, που αποτελούν πραγματικό κομμάτι της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Δήμου, αποφασίζουν να αφαιρέσουν οριστικά την άδεια λειτουργίας δυο επιχειρήσεων οι οποίες προσφέρουν εργασία σε εργαζόμενους, συνεργασία σε επιχειρήσεις της Ξάνθης, δημοτικά τέλη, φόρους και πολλά άλλα.

Σίγουρα αν τους ρωτήσετε θα σας απαντήσουν πως δεν θα βάλουν το κεφάλι τους στην γκιλοτίνα για να έχουν δικαστικές περιπέτειες και για αυτό αποφάσισαν για το κλείσιμο των επιχειρήσεων αυτών, όμως ο νόμος είναι ξεκάθαρος και αναφέρει πως η επιτροπή ποιότητας ζωής, δύναται (με απλά λόγια έχει τη δυνατότητα) να αφαιρέσει οριστικά την άδεια λειτουργίας μιας επιχείρησης που έχει σημειώσει τρεις παραβάσεις αυτού του είδους, αλλά μπορεί να μην την αφαιρέσει, αν θεωρήσει πως από τα στοιχεία που προκύπτουν, πρέπει να λάβει αντίθετη απόφαση.

Τα συμπεράσματα βέβαια δικά σας, αφού σας ενημερώσουμε πως ένας μόνο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Δημαρχόπουλου ψήφισε λευκό και για τα δυο καταστήματα και αυτός είναι ο Αλέκος Κυριακίδης.

Εδώ Γράφετε τα σχόλια σας