«Μπλόκο» σε πάνω από 20 κιλά καπνού, 1.039 πακέτα λαθραία τσιγάρα και 35 φιάλες ποτών από την ασφάλεια Αλεξανδρούπολης

παράβαση της νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα2 (1)

«Μπλόκο» σε πάνω από 20 κιλά καπνού, 1.039 πακέτα λαθραία τσιγάρα και 35 φιάλες ποτών από την ασφάλεια Αλεξανδρούποληςπαράβαση της νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα1-

 

Συνελήφθησαν την Τρίτη 5-9-2017 το πρωί, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, δύο ημεδαποί ηλικίας 46 και 35 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για παράβαση της νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 46χρονο, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν στην οικία του, εντόπισαν 1.039 πακέτα τσιγάρων και 408 νάιλον συσκευασίες με καπνό, συνολικού βάρους 20.400 γραμμαρίων, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.

  Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη ο 34χρονος, διότι εντοπίστηκαν στο εσωτερικό της επιχείρησης του, 35 φιάλες αλκοολούχων ποτών, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.

Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες λαθραίων πακέτων τσιγάρων, καπνού και αλκοολούχων ποτών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης.

Εδώ Γράφετε τα σχόλια σας