Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης. Είναι «γυμνός» ο Λύρατζης. Άρες μάρες κουκουνάρες και ακαταλαβίστικα κουραφέξαλα οι απαντήσεις του προέδρου του κέντρου πολιτισμού, σε ερωτήσεις του Ν. Ανταμπούφη.

Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης

Είναι «γυμνός» ο Λύρατζης.

Άρες μάρες κουκουνάρες και ακαταλαβίστικα κουραφέξαλα οι απαντήσεις του προέδρου του κέντρου πολιτισμού, σε ερωτήσεις του Ν. Ανταμπούφη.

deyax

Εκτός τόπου χρόνου και πραγματικότητας ο Πρόεδρος της Στέγης Πολιτισμού Π. Λύρατζης που με αερολογίες προσπαθούσε μανιωδώς να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα. Η επιλεκτική του στάση απέναντι στα ΜΜΕ της Ξάνθης τον έφερε με την πλάτη στον τοίχο και σίγουρα αν είχε λίγη ευθιξία θα κατέθετε την παραίτηση του στην διάθεση του Δήμαρχου Ξάνθης έστω και για το θεαθήναι. Οι απαντήσεις του κυρίου Λύρατζη στις ερωτήσεις του Νίκου Ανταμπούφη για την προκλητική τακτική που ακλούθησε προκειμένου να προβάλει μέσα από τα χιλιάδες αντίτυπα του προγράμματος των ΘΛΕ, μέσα ενημέρωσης της αρεσκείας του, με χρήματα των Δημοτών, όχι μόνο δεν κάλυψαν τον σύμβουλο της Αντιπολίτευσης, αλλά προκάλεσαν πληθώρα γέλιου και αντιδράσεων, αφού ανοιχτά ο κύριος Λύρατζης προσπάθησε να πετάξει το μπαλάκι στα ΜΜΕ, τα οποία όπως ο ίδιος είπε γνώριζαν ότι οι πόρτες του Κέντρου Πολιτισμού είναι ανοιχτές για όλα και άπλα δεν πήγαν να ζητήσουν από μόνα τους να μπουν χορηγοί επικοινωνίας στο πρόγραμμα των ΘΛΕ, κάτι που έκαναν τα δυο Ραδιόφωνα εκ Θεσσαλονίκης , η μια τηλεόραση και η μια Εφημερίδα από την Ξάνθη που εμφανίζονται ως χορηγοί επικοινωνίας στο Πρόγραμμα που διανεμήθηκε και διανέμεται σε χιλιάδες αντίτυπα. Ευτυχώς για εμάς και δυστυχώς φυσικά για τον ίδιο τον πρόεδρο της στέγης πολιτισμού, εμείς ήμασταν εκεί για να αντικρούσουμε τα ψέματα του, με απαντήσεις των μέσων ενημέρωσης που συμπεριλήφθηκαν στο πρόγραμμα και από τον ίδιο επιλέχτηκαν μέσα από το Blog τους το Βράδυ του Σαββάτου, ανέφεραν πως κλίθηκαν από το Κέντρο Πολιτισμού και ρωτήθηκαν αν θα αναλάβουν αφιλοκερδώς να γίνουν χορηγοί επικοινωνίας, κάτι που φυσικά δεν έχει συμβεί ποτέ, αλλά και που όφειλε να πράξει το Κέντρο, με όλα τα ΜΜΕ που κάθε χρόνο προβάλουν το Καρναβάλι αφιλοκερδώς. Τον Π. Λύρατζη εκτός από τις άσχετες και αόριστες απαντήσεις του, εξέθεσε και ο Δήμαρχος Ξάνθης Χ. Δημαρχόπουλος, ο οποίος παρενέβη πυροσβεστικά στο θέμα, τονίζοντας πως ο Θεσμός των ΘΛΕ οφείλει την τεράστιο αναγνωσιμότητα του, τόσο στα ΜΜΕ της περιοχής που τον στήριζαν και συνεχίζουν να τον στηρίζουν, παρά τις επιλεκτικές διακρίσεις του Π. Λύρατζη και στην συλλογικότητα καθώς και τον εθελοντισμό, όλων των εμπλεκόμενων, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει δημόσια όλα τα ΜΜΕ που συμβάλουν με τον τρόπο τους στην στήριξη αυτού του θεσμού…

Εδώ Γράφετε τα σχόλια σας