Επεισοδιακή καταδίωξη με τροχαίο, για 22χρονο Αλβανό διακινητή μη νόμιμων μεταναστών

Επεισοδιακή καταδίωξη με τροχαίο, για 22χρονο Αλβανό διακινητή μη νόμιμων μεταναστών

 

Το περιστατικό ξεκίνησε στην Εγνατία οδό Ξάνθης – Καβάλας, όταν ο νεαρός οδηγός του Ι.Χ. αρνήθηκε να σταματήσει σε σήμα αστυνομικών αλλά ανέπτυξε ταχύτητα και επιχείρησε να διαφύγει

Προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη, επιτέθηκε με βιαιότητα σε αστυνομικό, χτυπώντας τον με τα χέρια, ενώ παράλληλα επιχείρησε να του αποσπάσει το υπηρεσιακό του όπλο

Στο νοσοκομείο ο αστυνομικός που δέχτηκε την επίθεση, ο συλληφθείς διακινητής και οι 10 παράνομοι μετανάστες που κρύβονταν στο Ι.Χ. αυτοκίνητο και τραυματίστηκαν από το τροχαίο ατύχημα

 

Συνελήφθη τη Δευτέρα (13 Νοεμβρίου 2017) το πρωί, στον κόμβο Αγίου Σίλα της Εγνατίας Οδού, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας, 22χρονος, υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Πακιστάν.

 

Το περιστατικό ξεκίνησε στην Εγνατία οδό Ξάνθης – Καβάλας (ύψος Άσπρων Χωμάτων), όταν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό τον 22χρονο συλληφθέντα – διακινητή, δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικών αλλά ανέπτυξε ταχύτητα και επιχείρησε να διαφύγει.

 

Στη συνέχεια, στον κόμβο του Αγίου Σίλα, ο συλληφθείς διακινητής έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα να εκτραπεί της πορείας του και να ανατραπεί.

 

Ο 22χρονος διακινητής, για να αποφύγει τη σύλληψη, επιτέθηκε με βιαιότητα σε αστυνομικό, χτυπώντας τον με τα χέρια, ενώ παράλληλα επιχείρησε να του αποσπάσει το υπηρεσιακό του όπλο.

 

Προκειμένου να αποτραπεί ο αφοπλισμός, πραγματοποιήθηκαν αρχικά βολές εκφοβισμού προς ασφαλή κατεύθυνση και στη συνέχεια βολές ακινητοποίησης του δράστη, ο όποιος συνέχιζε την επίθεση, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στη γλουτιαία περιοχή και την παλάμη.

 

Σε Νοσοκομείο μεταφέρθηκαν ο αστυνομικός που δέχτηκε την επίθεση, ο συλληφθείς διακινητής και οι δέκα διακινούμενοι, που τραυματίστηκαν από το τροχαίο ατύχημα.

 

Ο συλληφθείς διακινητής θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Εδώ Γράφετε τα σχόλια σας