Αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός στα γραφεία της «Ελλήνων Συνέλευσις» στην Πλάτωνος. Στο πόδι εχθές η Αστυνομία, καθώς στην περιοχή μας βρισκόταν ο Πρωθυπουργός

 

Αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός στα γραφεία της «Ελλήνων Συνέλευσις» στην Πλάτωνος

Στο πόδι εχθές η Αστυνομία, καθώς στην περιοχή μας βρισκόταν ο Πρωθυπουργός

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι την Τρίτη 14-11-2017 τις πρώτες πρωινές ώρες, τοποθέτησαν και ενεργοποίησαν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, στην είσοδο γραφείου, στο ισόγειο κτιρίου στην Ξάνθη, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές σε υαλοπίνακα. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

Δήλωση του Προέδρου της Ε.ΣΥ. κ. Νικ. Τσούτσα για το περιστατικό

«ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ 14-11-2017 Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ-Ε.ΣΥ ΞΑΝΘΗΣ» ΔΕΧΤΗΚΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΙΑ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ.

Η ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΣΙΩΠΗ ΠΟΥ ΤΗΡΕΙΤΑΙ  ΕΠΙΜΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ  ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΞΩΓΕΝΗ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ.

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΩΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ, ΘΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΕΙ ΔΙΑ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ, ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ».

Εδώ Γράφετε τα σχόλια σας