Από ολόκληρη την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Π.Ε. Καβάλας, κάποιοι μόνο είδαν πως δεν υπήρξε η παρουσία του Σ. Τσιλιγγίρη…

Τσιλιγγίρης Σπύρος

Από ολόκληρη την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Π.Ε. Καβάλας, κάποιοι μόνο είδαν πως δεν υπήρξε η παρουσία του Σ. Τσιλιγγίρη…

m2

 

 

 

Λίγο η καλοκαιρινή ραστώνη, πολύ η ζέστη που βαράει κατακούτελα και αρκετό το μένος κατά του Σ. Τσιλιγγίρη, αποτελούν τα συστατικά της νερόβραστης κομπόστας, που ανακάλυψαν ως μεγάλη είδηση από ολόκληρη την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Π.Ε. Καβάλας, το γεγονός ότι δεν παραβρέθηκε σε αυτήν ο Σ. Τσιλιγγίρης, Περιφερειακός Σύμβουλος Ξάνθης.

Για το αν συναντήθηκε ή όχι με τον αρχηγό της ΝΔ ή τον Λ. Αυγενάκη κουβέντα δε λένε, όμως και ειλικρινά μας γεμίζει ερωτηματικά η στάση ορισμένων, αφού ενώ από την μια τον είχαν για εκτός ψηφοδελτίου και για καμένο χαρτί, τώρα καίγονται γιατί δεν είδαν ούτε μια φωτογραφία του με τον Αρχηγό του Κόμματος ή τον γραμματέα.

Το γεγονός πως κανένας άλλος από αυτούς που ακούγονται για υποψήφιοι Βουλευτές της ΝΔ στην Ξάνθη, δεν παραβρέθηκε στην επίσκεψη Μητσοτάκη ή το γεγονός της απουσίας του Κ. Ζαγναφέρη, ο οποίος κλήθηκε το μεσημέρι για να συμμετάσχει στην απογευματινή σύσκεψη στην Καβάλα, κουβέντα δεν είδα να λένε.

Και άντε να δούμε το θέμα σφαιρικά και να πούμε για ποιον λόγο θα έπρεπε ο Σ. Τσιλιγγίρης να παραβρεθεί στην περιοδεία Μητσοτάκη στην γειτονική Καβάλα;;; Υποψήφιος Βουλευτής Καβάλας θα είναι;;; Και στο κάτω – κάτω, γιατί δεν ρώτησε κάποιος για το πού ήταν ο Δ. Σαλτούρος, που τόσο πολύ τον φιγουράρουν κάποιοι;;; Γιατί δεν ήταν ο Κ. Ζαγναφέρης, που από Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης κάποια στιγμή προωθήθηκε ως υποψήφιος Βουλευτής Ξάνθης, για να καταλήξει υποψήφιος Δήμαρχος, σύμφωνα πάντα με τα γνωστά σενάρια;;;

Εδώ Γράφετε τα σχόλια σας